Nyertem 40. 000. 000 (negyvenmillió) ft-ot az Édenkerten, csak azért írom hogy eggyel kevesebb lett így. Ti mire költenétek? Azt hiszem bankba teszem.
Ja és ez egy sorsjegy.
Érdekes mert éppen mikor kapartam arra gondoltam hogy 1 millió manapság mennyire kevés pénz (ezt az összeget egyébként nem lehet ezzel nyerni) szóval elmenne az ember valakivel utazni valami meleg helyre (nem félreérteni) és máris ugrik 500.000ft minimum...sőt..., szóval nem nagy pénz, 5millió már jobb valamivel. 400.000ft/hónapban fogom megkapni 5 éven át, talán ez jobb mint ha egyszerre kapnám. Ettől függetlenül várom ki mit tenne a helyemben.
Grati.
Én vállalkozásba kezdenék. Legrosszabb esetben becsődöl, bukok vele 10-15 milliót, na de kit érdekel, ingyen jött, volt egy lehetőségem egy jobb életre. Így is megmarad 25-30 millió, ami akkor mehet állampapírba, vagy tanulásba, én meg vissza a mostani melóhelyemre.
Szerintem vegyél belőle egy számológépet ha már nem tudsz fejben ennyit sem kiszámolni mert nem 40 milliót nyertél...
bár szerintem kamuzol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!