Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyibe kerül napjainkban...

Mennyibe kerül napjainkban egy doboz cigaretta?

Figyelt kérdés

Pl. Sopianae

A dohány hétről hétre drágul, lassan nem érdemes otthon töltögetni.

2013. okt. 19. 15:26
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Kék szofiban is van egy világosabb zacskóba csomagolt, amiből állítólag kevesebb is elég, hogy kitöltse a hüvelyt.

Egyet vettem, de valamiért nem tetszett, össze is kevertem másikkal. Azt is gondolom, hogyha más, azt csak vegyszerrel érhetik el. Egy plusz vegyi anyagtól meg inkább óvakodnék.

Lágyabbnak, selymesnek éreztem, nem is értettem, hogy elég abból a kevesebb.

2013. okt. 19. 18:48
 12/14 anonim válasza:

Érdemes körülnézni kisebb dohányboltokban. Pl. a Széll Kálmán tér 3ban, a KFC után, sokszor kapni "akciós" cigit-. Most is van 800 Ftos alpine pallmall pl. Vagy chesterfield is jobb áron.

Ahol nagy a forgalom, azonnal elfogy a régi áras. Az ár meg gyorsan nő.

2013. okt. 21. 09:23
 13/14 anonim válasza:
robbantani kéne a piával 1ütt..lassan drágább mint a hús ,,1 ft se ér..
2013. okt. 21. 12:05
 14/14 A kérdező kommentje:
Én nem veszélyeztetem senki egészségét a dohányzásommal, csak a magamét. Az ital mellé még felsorolhattad volna a mértéktelen cukor, liszt, sófogyasztást is. Előbbiekkel e legtöbb anya veszélyezteti a kisgyereke egészségét, amit nagyobb bűnnek tartok. Talán magadra is ismersz és elgondolkozol.
2013. okt. 21. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!