Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mennyi egy doboz cherry-s...

Mennyi egy doboz cherry-s (cseresznyés) cigaretta?

Figyelt kérdés
Egy barátom barátja kínált meg vele, és isteni íze van :-).

2013. okt. 10. 19:05
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem tudjuk milyen márka. Elég hülye kérdés. Gondolom egyébként 600-1500 között lehet.
2013. okt. 10. 19:06
 2/8 A kérdező kommentje:
Azért nem írtam márkát, mert nem értek hozzá, és nem dohányzom, csak nagyon ritkán. De ez a cigaretta nagyon megfogott.
2013. okt. 10. 19:11
 3/8 anonim ***** válasza:
Valszeg Djarum Cherry lehetett, azon kívül nem ismerek Magyarországon cigarettát amire illene a leírás. Legutoljára 2100Ft-ot hallottam, de nem kizárt hogy azóta még feljebb emelték. (első, a Djarum kb 3 éve került 1500Ft-ba)
2013. okt. 10. 19:15
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó! :) Lehet h tényleg ez volt az,képeken nagyon hasonlít rá, de konkrétan nem emlékszem a márkára. Más finom cigarettát nem tudnátok még ajánlani? Amit érdemes kipróbálni. Igényes vagyok ezen a téren.
2013. okt. 10. 19:21
 5/8 anonim ***** válasza:
Már több éve nem szívtam Djarumot, szóval lehet hogy tényleg fentebb ment az ára. De akár valamilyen szivarka is lehetett amit szívott. És a Djarum messze a legdrágább. Ezer meg egy féle ízesített dohánytermék van.
2013. okt. 10. 19:34
 6/8 anonim ***** válasza:

Én is Djarum Cherry-re gondoltam volna. A Djarum Black (szegfűszeges) 1.990Ft-ot kóstál, amint tegnap vettem. Szerintem ugyanennyibe kerül a Cherry-s is.

Tudom ajánlani: Djarum Black, Djarum Cherry, Pink Elephant*, Black Devil*,...illetve van még egy Mangós cigi is, ami finom, az elég olcsó, de nem jut eszembe a márkájának a neve.

*: Csak küldöldön kapható.

2013. okt. 10. 23:23
 7/8 anonim ***** válasza:
Az a Surfside lesz, van belőle Cuba Libre-s, Pina Colada-s, Tequila-s, Mojito-s. De már lehet, h nem lehet kapni, már régen láttam őket.
2013. okt. 11. 22:29
 8/8 Alex4455 válasza:
2250-ért vettem most. Cherrys. Egy kisfalusi dohányboltban.
2016. aug. 10. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!