Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért nem lehet kapni Domingo...

Miért nem lehet kapni Domingo Cherry és Domingo Strawberry cigaretta dohányokat?

Figyelt kérdés
Még a Nemzeti dohányboltos időszak előtt is kerestem most az újonnan nyílt traffikokban és sehol nincs. Volt ahol azt mondták több mint fél éve nem kaptak. Esetleg tudtok valami hasonlóan jó minőségű dohányt. Primus-ból vagy egyéb márkából van-e cherry-s és annak kielégítő-e a minősége?
2013. júl. 3. 14:13
 1/1 anonim válasza:

közel 50 trafikban jártam és nem tudni mi az igazság...

a forgalmazást átvette a jti, ha felhívod őket, azt mondják szó sincs arról, h megszűnne a termék, próbáltam rendelni vagy 10 helyen, ebből 3 azt mondta, h nincs már nem gyártják

az egyik trafikos azt mondta, h a szállítóktól függ és ha az nem hoz magával, nem is lesz, valszeg tele van a kocsija a keresettebb cigikkel

ahol eddig mindig kaptam az a hely bezárt sajnos

a primust és a tilburyt csak annak ajánlom aki szereti a tömény vanília ízt, nekem nem jön be, a csomag negyedénél már émelyítő

amíg nem kapsz domingot, a salsa cherry jó megoldás lehet

frissen bontva kicsit szárazabb, morzsásabb és rövidebbre van vágva, de ízre nekem megfelelő

ha nagyon nem találod, hívd a forgalmazót, nagyon jó fejek, visszahívtak, h hova szállítottak a héten a környékemen (am a pipatóriumban biztos kapsz)

2013. aug. 4. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!