Miért nem lehet kapni Domingo Cherry és Domingo Strawberry cigaretta dohányokat?
közel 50 trafikban jártam és nem tudni mi az igazság...
a forgalmazást átvette a jti, ha felhívod őket, azt mondják szó sincs arról, h megszűnne a termék, próbáltam rendelni vagy 10 helyen, ebből 3 azt mondta, h nincs már nem gyártják
az egyik trafikos azt mondta, h a szállítóktól függ és ha az nem hoz magával, nem is lesz, valszeg tele van a kocsija a keresettebb cigikkel
ahol eddig mindig kaptam az a hely bezárt sajnos
a primust és a tilburyt csak annak ajánlom aki szereti a tömény vanília ízt, nekem nem jön be, a csomag negyedénél már émelyítő
amíg nem kapsz domingot, a salsa cherry jó megoldás lehet
frissen bontva kicsit szárazabb, morzsásabb és rövidebbre van vágva, de ízre nekem megfelelő
ha nagyon nem találod, hívd a forgalmazót, nagyon jó fejek, visszahívtak, h hova szállítottak a héten a környékemen (am a pipatóriumban biztos kapsz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!