A kérdésem a dohányzókhoz szól. Miért dohányzol? Káros a szervezetre. A cigi büdös. Te is, és a családod is megbetegedhet. Állítólag nem is "finom". Akkor miért?
Megnyugtat, ellazít, baromi jó érzés. Aki nem dohányzik el se tudja képzelni milyen jó. De teszek egy kísérletet. Gondoljátok el milyen érzés amikor nagyon kell pisilnek, és eljuttok a wc-be és megkönnyebbültök. Ugyanezt érzi aki rágyújt. Másokat nem károsítok vele.
2013. júl. 2. 18:17
2/9 anonim válasza:
én nem vagyok láncdohányos, csak társasági :) egyszerűen ha a barátokkal szórakozunk, jól esik, illetve ha alkoholt fogyasztok. de ha itthon vagyok 1 hétig, nem gyújtok rá, SŐT eszembe se jut!!!!!! nem kívánom egyszerűen. minden csak megszokás kérdése!
2013. júl. 2. 18:17
3/9 anonim válasza:
ja Tomi, tökre jól leírtad :D tényleg ilyen érzés ;)
2013. júl. 2. 18:18
4/9 A kérdező kommentje:
Tomi, és mindenki más!!!
Ha dohányzol, jobban károsítod a melletted lévőt mint magad! Ha nem hiszed kérdezz meg egy orvost. Egyébként nagyon drága. De ha titeket ez tesz boldoggá...
AZÉRT KÖSZI A VÁLASZOKAT!
2013. júl. 2. 18:26
5/9 Tomi90 válasza:
Azért írtam, hogy nem károsítok másokat, mert családi körben sosem gyújtok rá. Mélyen elítélem azokat akik gyerekeket és/vagy családjukat rákényszerítik a füstjük beszívására. Haverok nagy része dohányzik, akik meg nem azok nem jönnek ki velünk rágyújtani. A legjobb beszélgetésekből persze kimaradnak ;)
2013. júl. 2. 18:51
6/9 anonim válasza:
ott a pont!
2013. júl. 2. 19:13
7/9 anonim válasza:
Csak ritkán gyújtok rá (már 3 éve), mert jó érzés, ellazít és van egy feelingje. Ilyenkor körülöttem is dohányoznak, szóval az ő egészségüket nem nagyon károsítom. És hogy miért nem szoktam még rá? Egyrészt tartok az egészségügyi kockázatoktól, amit a dohányzás okoz, más részt túl sóher vagyok ahhoz hogy naponta 1000 Forintot elköltsek rá, harmadrészt akkor már nem lenne meg a “varázsa“, csak egy mindennapos rutin cselekvés lenni.
Mondjuk én abban a szerencsés helyzetben vagyok hogy nem köhögök és nem is nagyon szédülök tőle. Ja és évente kb 6-7 szálat szívok el, szerintem ennyi még egyáltalán nem károsítja a tüdőm.
2013. júl. 2. 19:41
8/9 anonim válasza:
Mert kellemes, jó érzés. Megnyugtató néha elszívni egy szálat. És egész más az érzés kedvéért elszívni naponta 4-5 szálat mint ha fél óránként rág yújtanál mert már annyira rászoktál. Abban már semmi élvezet nincs csak a dohányzás rabja az illető és csak úgy dobálja ki a pénzt a cigire. A cigarettánál pedig azt hogy "finom" ne úgy értsd hogy olyan mint egy sonka, csoki vagy sütemény például hanem a dohánynak van egy kellemes aromája.
2013. júl. 2. 22:52
9/9 anonim válasza:
mert kellemes és jó érzés, és nekem személy szerint megéri, hogy ettől patkoljak el
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!