Melyik a legjobb: pall mall, viceroy, bond, multi vagy szofi?
1. multi
2. szofi
3. pall mall, bond
4. viceroy
nekem ez a rangsor
Kinek milyen, nekem évek alatt kék és annál erősebb változatokat próbálva, mostanában nem vagy csak sodort cigit szívva:
pall mall - jellegtelen, de nem rossz ízű
viceroy - kifejezetten rossz ízű, undorító
bond - dohányíze van, kicsit karcos, nem a legjobb minőség de nem rossz
multi - ízetlen, rágyújtani is kár, utáltam mikor csak ez volt a boltban
szofi - nekem A CIGI, igazi magyar ízű, kellemesen dohányízű, sokaknak büdös, szerintem a legjobb.
1.) Pall Mall-mindegyik nagyon finom, kedvencem a piros, a narancs és a Silver, de egyikre sincs panaszom. A Silver még kifejezetten nőies is.
2.) Multifilter-a kék és a piros finom, a sárga felejthető. Ami Slim-et kiadtak az egész nőies, a mentolosuk viszont kifejezetten ízlett.
3.) Szofi-fiatal lányként szívtam világoskéket, az egész tűrhető, bár nem egy nagy eresztés. A többi szerintem undorító, ez a vékony, amit nemrég kiadtak egész átlagos ízű és átlagosan nőies.
4.) Viceroy, Bond-ezek szerintem undorítóak.
31/N
mindegyik elég minőségtelen
De ha muszáj, akkor Multi.
Munkás, Kossuth, Ötéves terv, mezítlábas Symphonia...
Mondjuk ezekből egyikre sem emlékezhetsz, én magam meg már 21 éve nem szívom.
Hát ezek közül csak a kék Viceroy ami jó ízű,a Pall Mall teljesen jellegtelen vacak.
Én évek óta már csak sárga esetleg kék Camelt szívok,újabban a sárga töltős változatot.Ez a CIGARETTA hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!