Jogosult vagyok e aktív korúak ellátására? Megéri e megpróbálni beadni a kérelmet?
Figyelt kérdés
Albérletben lakom, egyedülállóként nevelem a 4 éves lányomat. Szeptember 25-én járt le a munkanélkülim és a munkaügyön azt mondta az ügyintézőm hogy nem vagyok jogosult mivel állandó lakcímet néznek ahol anyukám és testvéreim laknak és a keresetük is elég jó. Családi pótlékot kapok és elvileg van egy negyed házrész tulajdonom az állandó lakcímen. Az albérletben velem él a párom akivel nem vagyunk ide bejelentve sőt egy lakcímre se (tehát nem tekinthető élettársamnak)2013. okt. 10. 17:43
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!