Valaki volt már kapcsolatban a Shipwebshop Marketing Kft-vel? Ha igen akkor milyen tapasztalati vannak?
Tényleg eljárás indult ellenük?!
Én úgy tudom, hogy most European River Trade Kft néven működnek tovább, bár passzolom, hogy mi lett az előző céggel....
A következő elvet követtem velük kapcsolatban:
1: miért fizessek "polcpénzt" ha amúgy is eltudom adni az árumat?
2: miért nem mondták a telefonba, hogy van polcpénz, miért csak személyesen?
3: ritka egy barom aki előre ebben a világban valamit is kifizet....
6: árut megnéz, kifizet elvisz. Se hitel, se utólag, azonnali KP. fizetés. Nem kell, megmarad -ENNYI!!!
Én is 2 hetet dolgoztam náluk, nem tudták biztosítani a ,,munkaterületet" ezáltal dolgozni se nagyon tudtam rendesen... csak akkor nem tudom h minek vettek fel...
A társaságról már nem is beszélnék inkább...
Szerbusztok!
Minket a napokban kerestek meg, tegnap voltunk Bp-en tárgyalni náluk és nekem is csak ott mondták a "belépési díjat" nagyon gyanúsnak tűnik a dolog. Engem már a River trade Kft. céggel kerestek. Tudtok azóta valamit róluk? Köszi a segítséget előre is! Üdv Mi borkereskedők vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!