Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Valaki volt már kapcsolatban...

Valaki volt már kapcsolatban a Shipwebshop Marketing Kft-vel? Ha igen akkor milyen tapasztalati vannak?

Figyelt kérdés
2013. szept. 30. 11:33
1 2
 11/17 anonim válasza:

Tényleg eljárás indult ellenük?!

Én úgy tudom, hogy most European River Trade Kft néven működnek tovább, bár passzolom, hogy mi lett az előző céggel....

2014. ápr. 4. 14:44
 12/17 anonim válasza:
Így van, European River Trade Kft néven folytatják az átverést. Minket is bepaliztak.
2014. ápr. 10. 07:24
 13/17 anonim válasza:

Ezt olvassátok el róluk!!!

[link]

2014. ápr. 10. 07:37
 14/17 anonim válasza:

A következő elvet követtem velük kapcsolatban:

1: miért fizessek "polcpénzt" ha amúgy is eltudom adni az árumat?

2: miért nem mondták a telefonba, hogy van polcpénz, miért csak személyesen?

3: ritka egy barom aki előre ebben a világban valamit is kifizet....

6: árut megnéz, kifizet elvisz. Se hitel, se utólag, azonnali KP. fizetés. Nem kell, megmarad -ENNYI!!!

2014. ápr. 16. 10:21
 15/17 Goldie74 válasza:
ez gáz,mert a Partner Control regim,akkor semmit sem ér....ott írták,hogy eljárás folyik ellenük.
2014. ápr. 23. 09:25
 16/17 missfabulous válasza:

Én is 2 hetet dolgoztam náluk, nem tudták biztosítani a ,,munkaterületet" ezáltal dolgozni se nagyon tudtam rendesen... csak akkor nem tudom h minek vettek fel...

A társaságról már nem is beszélnék inkább...

2014. jún. 30. 13:53
 17/17 Filákovity Dusán válasza:

Szerbusztok!

Minket a napokban kerestek meg, tegnap voltunk Bp-en tárgyalni náluk és nekem is csak ott mondták a "belépési díjat" nagyon gyanúsnak tűnik a dolog. Engem már a River trade Kft. céggel kerestek. Tudtok azóta valamit róluk? Köszi a segítséget előre is! Üdv Mi borkereskedők vagyunk.

2014. nov. 1. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!