Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Kinek milyen tapasztalati...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek milyen tapasztalati vannak a fogamzásgátló tablettával kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Pozitív-negatív hatások, mennyiben változott a szex, voltak e kezdeti döccenések.. stb. Milyen fogamzásgátlót szedtek és mióta?
2010. ápr. 4. 16:16
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
nekem nem volt vele semmi gondom. de most 2 év után abbahagytam, mert sokat fájt a fejem. de ez nem biztos, h attól volt, mert kicsi koromtól kezdve sűrűn szokott fájni a fejem. te mit szedsz?
2010. ápr. 4. 16:18
 2/17 A kérdező kommentje:
Fájdalomcsillapítók, görcsoldók hatással vannak rá? Tudom hogy betegtájékoztató, de konkrétan nem írják.
2010. ápr. 4. 16:18
 3/17 A kérdező kommentje:
Lindynette 75/20-at.
2010. ápr. 4. 16:19
 4/17 anonim ***** válasza:
amikor kérdeztem a gyógyszertárban, h hatással vannak-e rá, nem tudtak válaszolni.. annyit mondtak csak, h ne 1 időben vegyem be. az antibiotikumok, nyugtatok vannak rá hatással.
2010. ápr. 4. 16:21
 5/17 anonim ***** válasza:

Yadine. 4 éve szedem, semmi bajom nincs vele. Nem híztam tőle, a görcseim teljesen elmúltak, végre tudom mikor fog megjönni, stb..

Antibiotikumok gyengítik a hatását, meg amit a tájékoztató ír. Ha orvoshoz kell menned, és gyógyszert ír fel, mondd neki, hogy szedsz fogamzásgátlót, ennyi.

Nekem csak pozitív tapasztalataim vannak. Majd kíváncsi vagyok, hogy mi lesz, ha abbahagyom a szedését.

2010. ápr. 4. 16:28
 6/17 anonim ***** válasza:

Azért nem írják, mert nincsenek egymásra hatással, nyugodtan lehet szedni mellette. Antibiotikummal kell vigyázni. Én Sensonette 75/20-at szedek, ugyanaz az mint a Lindynette. Komoly mellékhatásokkal nem találkoztam, kicsit hisztisebb vagyok, meg könnyebben és gyakran elérzékenyülök. A mensin nem változtatott sokat, előtte pár nappal fáj a mellem, görcsölök is, de gyógyszer előtt is ez volt, szóval ez nem zavar. A szex meg egyértelműen jobb! Jobban is kívánom talán! Ja és 7 hónapja szedem. És az első hónapban véreztem végig, de 2. levél óta semmi gond.

22/L

2010. ápr. 4. 16:29
 7/17 anonim ***** válasza:

Én is a Sensonette 75/20at szedem, ami ugyanaz mind a Lindy. Holnap veszem be az első levél utolsó szemét, szal 3 hete szedem. Az első héten voltak hangulatingadozásaim (könnyebben sírvafakadtam) meg étvágynövekedés (legszívesebben egész nap ettem volna), de ezek el is múltak már az elején. A szex nálunk is jobb, sokkal felszabadultabb vagyok óvszer nélkül, meg nagyobb biztonságban érzem is magam :) Várom hogy a pattanásaim is elmúljanak tőle, de eddig semmit nem változtatott a bőrömön. :( Mindent összevetve meg vagyok elégedve vele. :)

16/L

2010. ápr. 4. 16:43
 8/17 anonim ***** válasza:
Én is Lindynettet szedek =) Csatlakozom az előttem szólókhoz, nagyon meg vagyok vele elégedve. Nem görcsöl a hasam, szebb lett a bőröm, fényesebb lett a hajam, és nem híztam tőle. A szex is sokkal élvezetesebb és jobb is. 1 éve szedem.
2010. ápr. 4. 16:46
 9/17 anonim ***** válasza:
0%
Én is lindyt szedek több, mint 2 éve, most fogok sensonettre 2váétani"mivel ugyanaz, csak olcsóbb.Amúgy semmi panaszom nincs, talán kicsit híztam, de csak az éhségérzet miatt.De mkinek máshogy hat, lehet vkinek meg nagyon rossz ez a tabletta, vkinek meg nagyon jó, úgyhogy a válaszokkal nem mész sokra.
2010. ápr. 5. 10:53
 10/17 A kérdező kommentje:
Csak tapasztalatokat kértem nem tájékoztatást. nem kell a kioktatás pontosan tudom hogy mindenkire másképpen hat.. Istenem egy normális kérdést nem lehet felrakni nehogy valami okoskodó ne jöjjön ide beszólogatni?
2010. ápr. 5. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!