Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek milyen tapasztalati vannak a fogamzásgátló tablettával kapcsolatban?
Yadine. 4 éve szedem, semmi bajom nincs vele. Nem híztam tőle, a görcseim teljesen elmúltak, végre tudom mikor fog megjönni, stb..
Antibiotikumok gyengítik a hatását, meg amit a tájékoztató ír. Ha orvoshoz kell menned, és gyógyszert ír fel, mondd neki, hogy szedsz fogamzásgátlót, ennyi.
Nekem csak pozitív tapasztalataim vannak. Majd kíváncsi vagyok, hogy mi lesz, ha abbahagyom a szedését.
Azért nem írják, mert nincsenek egymásra hatással, nyugodtan lehet szedni mellette. Antibiotikummal kell vigyázni. Én Sensonette 75/20-at szedek, ugyanaz az mint a Lindynette. Komoly mellékhatásokkal nem találkoztam, kicsit hisztisebb vagyok, meg könnyebben és gyakran elérzékenyülök. A mensin nem változtatott sokat, előtte pár nappal fáj a mellem, görcsölök is, de gyógyszer előtt is ez volt, szóval ez nem zavar. A szex meg egyértelműen jobb! Jobban is kívánom talán! Ja és 7 hónapja szedem. És az első hónapban véreztem végig, de 2. levél óta semmi gond.
22/L
Én is a Sensonette 75/20at szedem, ami ugyanaz mind a Lindy. Holnap veszem be az első levél utolsó szemét, szal 3 hete szedem. Az első héten voltak hangulatingadozásaim (könnyebben sírvafakadtam) meg étvágynövekedés (legszívesebben egész nap ettem volna), de ezek el is múltak már az elején. A szex nálunk is jobb, sokkal felszabadultabb vagyok óvszer nélkül, meg nagyobb biztonságban érzem is magam :) Várom hogy a pattanásaim is elmúljanak tőle, de eddig semmit nem változtatott a bőrömön. :( Mindent összevetve meg vagyok elégedve vele. :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!