Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Valaki volt már kapcsolatban...

Valaki volt már kapcsolatban a Shipwebshop Marketing Kft-vel? Ha igen akkor milyen tapasztalati vannak?

Figyelt kérdés
2013. szept. 30. 11:33
1 2
 1/17 anonim válasza:
Engem most kerestek meg, én is kiváncsi lennék mások tapasztalataira. Esetleg te már kapcsolatba léptél velük?
2013. okt. 8. 14:30
 2/17 Bartichello válasza:

Szia!

Minket is nem rég kerestek meg. Voltam náluk meghallgattam mindent, állítólag Ők töltik fel a hajókat itallal étellel, mert nem lehet csak úgy oda menni a hajókra egy névjeggyel. Ővék a liszensz. Viszont van 1 éves díja a szerződésnek ami úgy néz ki hogy 350 e + ÁFA. Nem tudom még nem szóltak vissza hogy milyenek a termékek amiket

vittem mintába. Amit ígérnek ahoz képest nem sok ez az összeg, de ki tudja milyenek. A ma világba.... Egyébként azt észre vettem hogy most nagyon keresnek cégeket. Nekünk kettő is van és mind a kettőre érkezett megkeresés. Nehogy aztán valami piramis áldozatai legyünk. Az iroda szép, és csak nők dolgoznak

2013. okt. 28. 11:09
 3/17 anonim ***** válasza:
Kamu.
2013. nov. 6. 23:23
 4/17 Bartichello válasza:
Végigjártam a cég történetét. Tényleg kamu, behúznak cégeket és nincs mögötte semmi.
2013. nov. 7. 00:54
 5/17 A kérdező kommentje:

sziasztok.

mi mikor meghallottuk a regisztrációs díj összegét felálltunk és eljöttünk!

azért írtam ki a kérdést mert kíváncsi voltam más belevágott e, és ha igen akkor bejött e neki?

2014. jan. 10. 06:28
 6/17 anonim válasza:

Sziasztok!

Minket is tavaly felhívtak, és el is mentünk a meghallgatásra, vittünk mintákat is.

Ezek után megkerestek minket, hogy jók a termékek fel lehet tölteni a weblapra, valamint, ha megfelel írjuk alá a szerződést és ezzel együtt adjuk oda a fent említett pénzt is, ami a mi esetünkben 250.000 Ft+ÁFA volt. Úgy gondoltuk, ha igaz, akkor ez így elég korrekt. így belevágtunk.

Aláírtunk egy egy évre szóló szerződést, kifizettük az összeget.

A honlapjukra feltöltöttük a kiválasztott termékeinket.

Azóta sem jött semmiféle beígért havi 3-4 hajó megrendelése.

Keresetük őket e-mailben és telefonon is. Egyikre sem reagáltak.

Majd csodával határos módon egyszer felvették és bejelentették, hogy vezetőség váltás történt és így változások voltak, valamint a megrendelésekre csak március elejével számítsunk.

A pláne csak most jön!

A mai napon az irodába jött egy telefon. Ugyanez a cég. A telefonáló egyén belekezdett a mondókájába, hogy ő egy olyan cégtől telefonál, ahonnan több hajók megrendeléseit gyűjtik be és ezeknek a megrendeléseknek a kivitelezéséhez keresnek cégeket, akik előállítják a termékeket és le is szállítják azokat. Erre a mi reakciónk az volt, hogy mi már szerződésben állunk velük. Erre a férfi azt mondta, hogy akkor vegyük tárgytalannak a hívását. Mi megkérdeztük tőle, hogy akkor a mi termékeink nem megfelelőek, miért keres új partnereket? A férfi azt válaszolta, hogy még szeretnének több partnert maguknak.

A weblapra, ahova feltöltöttük a termékeket fel szerettünk volna menni a felhasználó névvel és jelszóval. Természetesen nem bírtunk belépni...

Mindenkinek csak azt tudom tanácsolni, hogy amikor a cég telefonál ne fogadjanak el semmi ajánlatot. Csalás az egész!

Én viszont keresek olyan cégeket,akik hasonlóképen jártak, mint mi.

2014. jan. 31. 14:33
 7/17 A kérdező kommentje:

Hát ezek után örülök hogy nem vágtunk bele :-/

mondjuk ahol már fizetni kell h partnerek lehessünk az eleve gyanús :-/

2014. febr. 3. 12:17
 8/17 bioelemozsia válasza:
Kedves Shipwebshop Marketing Kft-vel kapcsolatban álló cégek, személyek! Keressük mi is azokat akik kapcsolatban állnak, álltak ezzel a céggel! Nagyon köszönöm!
2014. febr. 19. 13:31
 9/17 Goldie74 válasza:
Kamu. 2 hétig melóztam náluk,eljöttem;mert a manager csaj rosszul volt,hogy egy napra 4 tárgyalást is össze tudtam neki hozni. ki sem fizettek.
2014. ápr. 2. 16:49
 10/17 Goldie74 válasza:
amúgy csődbe ment,jogi eljárás folyik ellenük.
2014. ápr. 2. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!