Segítene nekem valaki üzleti levelet megtanítani írni wordben?
Megnyitod a word-ot, bal oldalt fent van egy fehér lap/mappa kinézetű téglalap (ha jól emlékszem van hozzá ott egy toll is). Arra katt, utána kezdheted írni a leveledet.
Ha végeztél vele, akkor a fájl-ban lesz egy olyan hogy mentés, az biztosítja, hogy ne vesszen el a már megírt anyagod. Ettől kezdve a felső sorban a fehér lap után következő ikon alatt (=teleírt fehér lap) fogod megtalálni.
Ha az egérrel a felső sorban levő ikonokat végignézegeted, mindegyiknél kiírja, hogy ha rákatt, akkor mit fog a progi csinálni. Van még benne egy ? = sugó, ha arra katt, akkor viszont segítségül megkeresheted benne, hogy a progit hogyan is kell bizonyos esetekben használni.
Nem egy ördöngősség, fogj hozzá bátran, én az exel-programot tanultam meg használni benne a hozzárendelt sugó = ? használatával. Jó kis időtöltés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!