Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hol vannak magán embereknek...

Hol vannak magán embereknek adományozók?

Figyelt kérdés

Mindig szervezetnek ajánlanak fel segítséget,de mért nincs olyan hogy magánembernek is adományoznak?

Én 22éves nő vagyok és önhibámon kívűl adóságba kerültem és fáj hogy el van cseszve az életem mert rengeteg idő még kimászok belőle,már 300ezer ft adomány is évekre lecsökkentené ezt az egészet.öszesen kb 1,5millió.

És én is bemutatnék mindent hogy aki adományoz biztos legyen benne hogy arra kell,hogy újra éljek normálisan.

Hol vannak ilyenek,egyáltalán vannak?:(

2013. szept. 6. 12:35
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Milyen jó ötleted van amihez pénz kéne? Ha jó az ötlet és megvalósulhat akkor érdekel... Szóval írjál mi is ez
2013. szept. 7. 10:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!