Hol vannak magán embereknek adományozók?
Mindig szervezetnek ajánlanak fel segítséget,de mért nincs olyan hogy magánembernek is adományoznak?
Én 22éves nő vagyok és önhibámon kívűl adóságba kerültem és fáj hogy el van cseszve az életem mert rengeteg idő még kimászok belőle,már 300ezer ft adomány is évekre lecsökkentené ezt az egészet.öszesen kb 1,5millió.
És én is bemutatnék mindent hogy aki adományoz biztos legyen benne hogy arra kell,hogy újra éljek normálisan.
Hol vannak ilyenek,egyáltalán vannak?:(
nem találok ki semmi sztorit,leírom az esetemet.5éve vagyok párommal,abból 2,5éve élünk eggyütt.Előszőr az Anyáéknál.Őlk megkértek minket h segítsünk nekik,így vettünk fel személyi kölcsönt amit nekik adtunk,h mért ne segítenénk ha tudnánk alapon.Rá egy fél évre az anyja az apja melett oda vitt egy pasast lakni,párom kérte h 1hónap után menyen mostmár el onnan.A válasz az volt h mi takarodjunk el ha nem tetszik.Magyarán a pénz után nem a gyerekét választotta hanem a szeretőjét(azóta odaköltözött,3-masban élnek).Elköltözött onnan párom mamája és huga is,de mindenki rosz csak ők nem.Mindenki vmi miatt elköltözött..
Persze nem segítenek visszafizetni.Párom elment kezesnek(adóstársnak testvérének.Persze nem fizet.
Ha lehet azt mondani h naívak voltunk mert segíteni akartunk és ezt értettem önhibánkon kívűl akk így van.Az még el tudnánk viselni ha magunk miatt kelett volna felvenni a személyi kölcsönt meg a hitelkártyát,de így még rosszabb a tudat h mások miatt.És persze mindketten dolgozunk,de egyszerűen nem megy...:(
# 5
Erre a sztorira sok mindent lehetne mondani, csak azt nem, hogy önhibádon kívül történtek a dolgok...
És még mondják, hogy nem az iskolázatlan idióták vették fel a hiteleket meg vállaltak kezességet ész nélkül. Csak rá kell nézni erre az írásképre és nem tudom eldönteni, hogy sírjak vagy nevessek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!