Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mire van az embereknek szukség...

Mire van az embereknek szuksége amiért fizetni is hajlandóak?

Figyelt kérdés
kezdve a kávétol a cigitöl egészen az olyan dolgokig amit még fel se találtak...tényleg bármi csak legyen benne uzlet.
2013. jan. 14. 15:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Mindent el lehet adni. Ha valamit olcsóbban be tudsz szerezni, mint amire valakinek szüksége van, már nyert ügyed van.

Fogalmam sincs, hogy mihez értesz és mihez nem, így nem könnyű tanácsot adni.

2013. jan. 14. 15:38
 2/12 anonim ***** válasza:
Ha tudnám, akkor én gyártanám és forgalmaznám, és eszemben se volna elárulni neked! :P
2013. jan. 14. 15:57
 3/12 A kérdező kommentje:
olvastam hogy egy felmérés szreint 3milliárd ember iszik kávét...a kávé piac viszont telítve van mind ahogy a cigi is nem beszélve az alkoholrol
2013. jan. 14. 15:58
 4/12 anonim ***** válasza:
Hát, ez igaz a WC-papírra is meg a golyóstollra is, meg még egy csomó mindenre.
2013. jan. 14. 16:21
 5/12 anonim ***** válasza:
Gyógyszerek.
2013. jan. 14. 16:38
 6/12 anonim ***** válasza:

Az egészségünkért mindent megadunk.

A másik pedig, hogy ki kell találni valami újat, amit még nem túl sokan csinálnak, és az emberek meg fogják venni akkor is, ha jelen pillanatban megvannak nélküle. Én egy szegényebb vidéken élek, és néha nem győzök ámulni, hogy az emberek mi mindenre hajlandók pénzt kiadni, holott meglennének nélküle is.

2013. jan. 14. 17:55
 7/12 A kérdező kommentje:
nekem kellene valamiféle lista vagy akármi amire szuksége lenne az embereknek meg jelenleg is szukséguk van
2013. jan. 15. 14:55
 8/12 anonim ***** válasza:
Figyelni fogom ezt a kérdést, mert egy ilyen lista nekem is(mindenkinek) jól jönne.
2013. jan. 15. 15:12
 9/12 A kérdező kommentje:
de ha te is találnál,akkor létszi ne légy önző és oszd meg velunk :)
2013. jan. 15. 15:19
 10/12 anonim ***** válasza:
Kérd el minél több embertől a bevásárlólistáját, vagy a karácsonyi kívánságlistáját!
2013. jan. 15. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!