Erettsegi nelkul milyen allasokat lehet kapni?
Figyelt kérdés
2013. szept. 2. 19:46
21/27 anonim válasza:
Nekem van érettségim+szakmám, kb semmit nem érek vele, kisvárosban csak ismerőssel, vagy lassan azzal sem lehet normális munkahelyet kapni. Így pedig marad az, hogy kidolgozom a belemet is napi 16-17órában, kb minimálbérért, nemvagyok rendesen bejelentve, csak részmunkaidőben.
22/27 anonim válasza:
Nekem van közgazdasági érettségim, 20 év pénzügyi gyakorlatom, és esélyem sincs munkát találni. A szakmámban százszoros túljelentkezés van, betanított munkára meg azért nem kellek mert abban nincs gyakorlatom. Erről ennyi....
23/27 A kérdező kommentje:
kedves Vodnik? sajnalom nincs ekezetem...ha ez valakit zavarna.. es nem rolam van szo hanem arrol akit a foldon a legjobban szeretek csak neki akartam segiteni es nem tudtam milyen munkat lehet igy kapni..Mostmar vilagos mindenkinek?
2013. szept. 10. 20:44
24/27 Zsuzska68 válasza:
Kedves " OZIRISZ" a betanított munkához nem kell gyakorlat!!! Azért betanított munkás mert ott tanítják be a végzendő munkára :)
25/27 anonim válasza:
Elméletben nem kell. Ehhez képest mégis követelmény a "hasonló területen szerzett tapasztalat". Ez van.
26/27 anonim válasza:
Nekem van érettségi, autószerelői végzettség,szállítástechnikus végzettség, mellette számítógépkezelési, román, magyar illetve angol nyelvizsga. És egy raktárban vagyok áruösszeszedő minimál bérért....
27/27 A kérdező kommentje:
:(
2013. szept. 12. 22:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!