Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Erettsegi nelkul milyen...

Erettsegi nelkul milyen allasokat lehet kapni?

Figyelt kérdés
2013. szept. 2. 19:46
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
az elobb irtam hogy "nem rolam van szo"
2013. szept. 3. 14:17
 12/27 anonim válasza:
86%
Még miniszter is lehetsz.Ha jók a kapcsolataid...Lásd németh Lászlóné.Lépj a fideszbe nyalj segget,hidd el előbb utóbb államtitkár is lehetsz.Csak a kapcsolat fontos.
2013. szept. 4. 18:12
 13/27 Coolio Tiberio válasza:
Otthon nem sok. Menny ki külföldre ha van nyelved akkor pár hónap múlva 5-600 000 Ft-okat kereshetsz.
2013. szept. 4. 21:04
 14/27 anonim ***** válasza:
50%
Kőműves mellé is lehet menni, vagy kubikolni.
2013. szept. 5. 10:37
 15/27 A kérdező kommentje:
baaaazd hanyszor mondjam h NEM rolam van szo.xD
2013. szept. 5. 12:57
 16/27 Zsuzska68 válasza:
Érettségi nélkül is meglehet élni, igaz keservesen! De viszont ha szakmája nincs csak az érettségi azzal úgyszintén nem sokra megy! De betanított munkásnak sok helyre felveszik 8 osztállyal is! Momentán nekem is volt már főnököm 3x-os fizetéssel akinek csak 8 osztálya van. Tehát sokat számít az ismeretség,protekció. Mert akinek ezek nincsenek akár diplomával is mehet utcát söpörni!!!!
2013. szept. 5. 17:50
 17/27 A kérdező kommentje:
amugy igyigaz :/
2013. szept. 5. 23:27
 18/27 quarkmaster válasza:
Én három éve vagyok álláskereső és valóban bújom az álláshirdetéseket. Azt látom, hogy legtöbb helyre, - ha van némi szakmai tapasztalatod - hátszéllel lehet bejutni, akár van végzettséged akár nincs. A másik véglet meg mikor mérnöki diplomával keresnek szalag mellé embereket. Ez főleg a magyarországi autógyárakra és multikra jellemző.
2013. szept. 8. 09:11
 19/27 Lord Somlay válasza:
#11-es, államtitkárhoz felsőfokú végzettség (Közigazgatási Szakvizsga) kell, mivel az államtitkár szakmai szinten van. Viszont politikai szinthez, mint miniszterelnök, miniszter, esetleg polgármester nem kell semmiféle végzettség. A megbízatás választás útján, a miniszter esetén kinevezés útján történik. Gyakorlatilag az ilyen munkákhoz párt közelinek kell lenni.
2013. szept. 8. 20:00
 20/27 anonim ***** válasza:
59%

Még hogy nem rólad van szó?! :)

Tuti, hogy te vagy, neked kell valami állás, mert:

- azért kérdezel itt arc és név nélkül, mert szégyelled magad, amit jól is teszel, mert a lusta embereket mindenki rühelli.

- helyesírásod alapján a 8 általános osztályt is kegyből jártad ki.

2013. szept. 9. 07:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!