Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Erettsegi nelkul milyen...

Erettsegi nelkul milyen allasokat lehet kapni?

Figyelt kérdés
2013. szept. 2. 19:46
1 2 3
 1/27 anonim válasza:
51%
utcaseprő
2013. szept. 2. 19:57
 2/27 anonim ***** válasza:
72%
Még utcaseprő sem.... Pont az ilyen lenéző hozzáállás miatt a kukás-utcaseprő vonal kiemelkedően jól fizető munkahellyé nőtte ki magát ahová majdhogynem kihalásos alapon lehet bejutni...
2013. szept. 2. 20:01
 3/27 anonim ***** válasza:
85%
Árufeltöltő, valami gyári összeszerelő. Sok minden nem nagyon van, kb az amit 8 általánossal is.
2013. szept. 2. 20:03
 4/27 anonim ***** válasza:
78%
Ismerőssel nyílik a világ, anélkül tényleg esetleg szalag mellé.
2013. szept. 2. 20:06
 5/27 A kérdező kommentje:
hmm am nem rolam van szo de az arufeltolto az jol hangzik
2013. szept. 2. 20:06
 6/27 anonim ***** válasza:
56%
Hat igen masok az igenyszintek....
2013. szept. 2. 20:22
 7/27 A kérdező kommentje:
pff :D :D ha nem a kerdesre irsz valaszt inkabb hozza se szolj
2013. szept. 2. 21:06
 8/27 anonim válasza:
82%
Gyárban. Diákmunkán voltam nyáron, és nincs még érettségim, de én az SCA-ban dolgoztam. Papírgyár.. Igazából majdnem mindegyik gyárban, ahol nem kell "bonyolultabb" munkát végezni, vagy olyat, ami nem igényel túl sok betanítást, nem kell érettségi.
2013. szept. 3. 07:32
 9/27 Krill válasza:
82%
Milyen szakmai végzettséged van? Na kb. olyat. Ha még szakmád sincs akkor segéd, vagy betanított munkákra mehetsz minimális megélhetési szinten, rabszolgaként leélve az életed. Lehet hogy most nem olyan csábító, de egy alap érettségit bárki meg tud csinálni, aki akarja és komolyan veszi kicsit is a tanulást. Természetesen én is be voltam tojva, de utólag laza és könnyű volt. Aki tanul és eljut az érettségi bizottság elé, az át is fog menni, ha nem emelt szintre mész. Persze érettségivel sem biztos hogy lesz jó állásod, de legalább esélyed lesz hogy felvegyenek, valami normálisabb helyre, ahol esetleg még élvezed is a munkát...persze ha kapálni szeretsz, oda nem kell érettségi.
2013. szept. 3. 08:57
 10/27 anonim ***** válasza:

Szakmunkásvégzettséggel esetleg?

Vagy amit behazudsz. Gondolkozom, hogy kértek-e tőlem valaha érettségi bizonyítványt munkahelyre.

2013. szept. 3. 12:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!