Akik Vateráznak! Mi olyankor a teendő, ha leütsz egy terméket, átutalod rá a pénzt, de nem küldik?
Két hete rendeltem a fiamnak egy ruhacsomagot,másnap kifizettem,de nem jött azóta sem...
Az eladó az e-mailekre nem válaszol,sikerült felhívnom,de még mindig NEM adta fel,csak tolja a határidőket :-(
Hat en vasarolni ugy szoktam hogy megnezem az elado ertekeleseit elsonek. Aki bajos azt kerulom is. Elsonek a vatera fele kell jelezni, aztan rendorsegnek. Cimet nevet felhasznalot telefonszamot megadni. Mindent amit rola tudsz+ az atutalasi bizonylatot.
Mekkora osszwgben vasaroltal megkerdezhetem?
Leginkább azzal,hogy két hete nem sikerül eljutnia a postára...
Ja,persze...
Egy pár ezer forint elment rá.
Pedig már elég rég vaterázok,de így még nem jártam.
Hát én pont ezért nézem meg a kedves eladók értékeléseit.Ha sok a negatív akkor biztos nem veszek tőle.
Amit tennék a helyedben.
Felszólítom levélben, telefonon vagy akárhogy, hogy ha X időn belül nem adja fel a csomagot, akkor küldje vissza az árát.(nagy átlagban ezt nem szokták...főleg pár 1000Ft-os tételnél, mert sajnos hiába mész a rendőrségre, akkor se csinálnak sok mindent.. :( )
Amennyiben semmire nem reagál, szépen adsz egy óriási negatív értékelést, indoklással, és elsétálsz a rendőrségre.Esetleg ha még rajtad kívül is átvert embereket, akkor összeállhattok,és úgy jelenthetitek fel.De a legfontosabb hogy írj a vaterának, hogy ez meg az történt.
Sajnos többet nem nagyon tehetsz! :( Ezért is szoktam csak olyan dolgot venni, amit személyesen vehetek át, mert maximum annyit veszíthetek, hogy nem jön el az eladó..
Köszi Nektek!
Igen,a férjem bankszámlájáról utaltuk el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!