Teleshop-os vásárlás, vélemény kutatás?
Egyszer, már jó régen mikor elkezdtek ezek bejönni,akkor rendelt anyukám krumplihasábolót. Aztán olyan gagyi volt, hogy a rács is el volt csúszva benne,tehát nem lehetett használni, míg apukám meg nem csinálta. De utána is problémás volt, szóval nem sokat használtuk. Utána még volt valami, szintén konyhai eszköz, de az sem vált be. Azóta lehet változott a minőség, mert ez már tényleg jó régen volt, de engem leginkább az zavar, hogy fél órán keresztül agyon dícsér egy terméket, ami azért nem olyan nagy ötlet, vagy legalábbis szerintem. És igen, az a dolguk végülis, hogy elhitessék az emberekkel, hogy ezek milyen tök jó dolgok.
Meg figyeltem, hogy van,hogy adnak hozzá még egyet ajándékba,közben meg kb. duplájáért árulják, mint mikor csak egyet adnak. :) Szóval nagy átvágás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!