Hogyan lehet pénzt utalni egy adott bankszámlára?
Netbankon keresztül tudsz, ha van.
Ha nincs, bemész a bankodba, és ott papír alapon is tudsz utalni.
Még egy lehetőség a pénztári befizetés. Ilyenkor nem a saját bankodba, hanem a számlát (amire utalnál) vezető bankba kell bemenned, és ott ingyen a pénztárban befizeted a pénzt az adott számlára.
Köszönöm! :)
Szóval csak annyi a teendőm,hogy bemegyek a bankba, majd kérem, hogy szeretnék pénzt átutalni egy bankszámlára. megadom a számot,befizetem ott készpénzben, és átutalják? Ennyi?
És még valami: postán nem lehetséges ez?
köszi!
Igen ennyi, de ez nem utalás, hanem pénztári befizetés.
És mindenképpen a számlát vezető bankban kell befizetni. (Szóval pl. CIB-es számlára nem tudsz az OTP-ben befizetni.)
Lehet Postán is, csak nagyon drága, bankban pedig ingyenes. Szóval a posta felejtős.
Az eladó írta, hogy fel kell tüntetni a termék nevét,és a kódját,és az én nevemet a közlemény vagy megjegyzés
rovatban. Ilyet mindenhol adnak? És készpénzben kell akkor befizetni a pontos összeget,ugye?
Előre is köszönöm! :)
Készpénzben kell.
A megjegyzés, vagy közlemény egy rövid szöveg, illetve pár szó, amit utalásnál, illetve befizetésnél lehet megadni. Arra jó, hogy az eladó tudja, te küldted a pénzt, és ne keverje össze mondjuk egy másik vásárlóval.
Általában a befizetéskor megkérdezik, hogy írjanak-e valamilyen közleményt, és akkor elmondod, hogy mi legyen benne. De célszerű szólni magadtól, és akkor nem lesz gond.
Befizettem ma délelőtt a pénzt. :) Minden rendben ment.
Azt nem tudod véletlenül, hogy honnan fogom megtudni, mikor érkezett meg a csomag a Postára?
Köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!