A párom szerint túl sok pénzt költök ruhákra. De a saját pénzemből veszem, akkor mi köze hozzá? Szerinte inkább a házra kellene költenem a pénzt. Mit tegyek, titkoljam el, ha ruhát veszek?
Mennyi az a sok? Mennyi a fizetésed? Mennyi a párodé?
Én megértelek téged, viszont ha az ő házában élsz, akkor ugyanúgy te is 'lelakod', tehát neked is hozzá kellene járulnod a házzal kapcsolatos költségekbe, legalábbis az én tökéletes kis világomban.
A te lelked is nyugodtabb ha azt mondja túlórázott (de közben a szeretőjénél volt) . Ez hogy tetszene??
Jaj miért jó hazudni össze vissza!?
LooL
Nők.... Inkább költök a kocsimra mint az ilyen nőkre.. Viccek vagytok!
Persze fontos a ruha is, de van egy határ. Valamennyit félre kell tenni amiböl a jövödet fejleszted (lakás, autó, befektetés) és valamennyit a ruhákra, szórakozásra kell fordítani. Ez viszont nem úgy működik hogy az egyik fél a kecót csinálja a másik pedig a ruhàsszekrênyt tölti.
Saját példa: az exem a pénzét elbulizta, ruhákat vett, cipőt, pizzát rendelt, gyrpsozni járt, minden nap barátnőkkel kávézókba volt.
Két év alatt néhány dolgot újított be ami a melójához kellett, de se jogsi, se semmi.
Én azalatt a fizumból fizettem a sulit, vettem egy kocsit, fenntartottam.
2 év múlva volt 2 okj-s felsőfokú szakmám, a verda és egy jó állás. Ő semmit nem haladt, de van egy csomó ruhája!
Mire ment vele? Semmire!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!