A párom szerint túl sok pénzt költök ruhákra. De a saját pénzemből veszem, akkor mi köze hozzá? Szerinte inkább a házra kellene költenem a pénzt. Mit tegyek, titkoljam el, ha ruhát veszek?
Igen, kamuzz, az mindig jól sül el. :)
Vaaagy: tanuld meg, hogy a párkapcsolat része az is, hogy tudnotok kell beszélni a pénz kezeléséről, és nem árt, ha hasonló a felfogásotok etéren, különben jönnek a szánalmas "titkoljam el?" gondolatok, amik aztán szépen lassan elburjánzanak a kapcsolatban, majd egy feszült hétfő este kibuknak a vacsoraasztalnál, és mehet a vagdalózás, hogy "mért hazudsz?" "Te kényszerítesz hazugságra!"
Biztos olyan faja ötlet?
Jó dolog ez az én pénzem-te pénzed, csak akkor van a cink, ha az egyik fél többet invesztál a "saját pénzéből" a közösbe, és ugyanezt várná a másiktól is. Itt borul a pénzügyi politikátok. Ezt tudni kell megbeszélni, kompromisszumot kötni, vagy ha nem megy, akkor sajnos érzékeny búcsút venni egymástól, mert így az együttélés rémálom lesz.
20L
Eleg keves az info. Egy biztos sztem a "parom" es a "sajat penzem" szavak utik egymast. Legalabb is szamomra. A "titkoljam el"-rol mar nem is beszelve.
Miota vagytok egy par? Egyutt laktok? Kozos lakas? Alberlet? Kiadasokat hogy osztjatok fel? Es meg is mennyit koltesz ruhakra?
Olyannal kellett volna kapcsolatot kezdeni akivel azonos az értékrendetek
meg amúgy is, kit érdekel a ház, a csaj nézzen ki jól, mit érdekel az ikea konyhabútor
A rezsit, ételt hogy fizetitek? Felesben?
Mit ért az alatt, hogy költsd a házra? Felújítás, festés, új bútor?
Sorolj fel öt -lehetőleg nem bagatel - indokot, amiért vele vagy. Komolyan!
Nem kötözködés, csak nem értem akkor a helyzetet...
Második vagyok, azt hiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!