Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Örülnél-e annak, ha az ötös...

Örülnél-e annak, ha az ötös lottón az egyes találattal is nyerhetnél?

Figyelt kérdés
Szerinted mért csak a kettessel, és attól fölfelé lehet nyerni? Az egyes találat is találat, és igazán jó érzés lehet azzal is nyerni! Szeretnéd? Gyűjtöm az erre igényt tartókat, vagy a téma iránt érdeklődőket!

2013. júl. 14. 18:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Akkor meselj rola legyszives! Kivancsi lennek a komcepciodra.
2013. júl. 18. 07:24
 12/16 A kérdező kommentje:
Ezzel még várjál, ha eljön az ideje, meg fogod tudni, de csak akkor. Azt sem szeretném, hogy valaki lenyúlja az ötletet, és egyebet sem szeretnék, ami a korai közzététel miatt nem lenne kívánatos. Egyelőre szondázom az érdeklődést, de egy-két érdeklődés, pláne baromság-ozás még nagyon kevés...
2013. júl. 18. 14:14
 13/16 anonim ***** válasza:
Szerinted a semmire negis milyen fajta visszajelzesre szamitasz????
2013. júl. 18. 14:51
 14/16 anonim ***** válasza:

Na állítsál már magadon! Ha nem mondasz semmit, csak beköpöd, hogy mi lenne ha... akkor mégis milyen reakciót vársz? Eddig mindenki aki itt válaszolt "ellene volt", vagyis okokat soroltunk, hogy miért nem állná meg a helyét ez a felvetés, de te mindegyiket hárítottad anélkül, hogy bármilyen érvet is felhoztál volna magad mellett. Úgyhogy már bocs, nem tudom milyen ötleted támadt (mivel nem árultad el), de nem látok reális esélyt arra, hogy normális keretek között ez megvalósítható lenne, (különben már megtették volna) bár meglehet, hogy én vagyok túl szűk látókörű.

Úgyhogy ha normális véleményeket vársz, akkor legalább nagy vonalakban meséld el, hogyan képzeled el, mert így nemigen lesz érdeklődő.

2013. júl. 18. 15:46
 15/16 A kérdező kommentje:
Úgy látom savanyú a szőlő... Azzal az észjárással tényleg semmire sem lehet menni, amivel úgy gondolkodsz azonnal és kizárólag, hogy valami miért és hogyan nem lehetséges, hogyan és miért nem működhet, és nem lehet igaz, és ráadásul még lekezelő modorban, stílussal is adod elő. Ok. Barátom, állítok magamon,méghozzá úgy, hogy nálam maradjon a titok. Te meg próbálj úgy állítani magadon, hogy máskor ne vadíts el senkit hasonló hozzáállással, modorral, stílussal.
2013. júl. 19. 05:48
 16/16 anonim ***** válasza:

Nézd, nem én voltam itt az egyetlen válaszoló, a többiek is értelmetlennek tartották, konkrétan senki sem harapott itt rá a dologra. De nem is volt mire. Olyan volt az egész felvezetése,mintha nem lenne mögötte semmi elgondolás, csak annyi, hogy az 1-sel is nyerjünk. (Lehet,hogy volt, csak nem így jött le.)

Utána meg már te váltottál kissé cinikus hangnemre,azért reagáltam én is úgy.

A "titkodat" meg amúgy is meg akartad tartani. Ha olyan nagy ötlet, és megvalósul úgy is megtudom, ha meg nem, akkor tökmindegy.

2013. júl. 19. 08:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!