Örülnél-e annak, ha az ötös lottón az egyes találattal is nyerhetnél?
Na állítsál már magadon! Ha nem mondasz semmit, csak beköpöd, hogy mi lenne ha... akkor mégis milyen reakciót vársz? Eddig mindenki aki itt válaszolt "ellene volt", vagyis okokat soroltunk, hogy miért nem állná meg a helyét ez a felvetés, de te mindegyiket hárítottad anélkül, hogy bármilyen érvet is felhoztál volna magad mellett. Úgyhogy már bocs, nem tudom milyen ötleted támadt (mivel nem árultad el), de nem látok reális esélyt arra, hogy normális keretek között ez megvalósítható lenne, (különben már megtették volna) bár meglehet, hogy én vagyok túl szűk látókörű.
Úgyhogy ha normális véleményeket vársz, akkor legalább nagy vonalakban meséld el, hogyan képzeled el, mert így nemigen lesz érdeklődő.
Nézd, nem én voltam itt az egyetlen válaszoló, a többiek is értelmetlennek tartották, konkrétan senki sem harapott itt rá a dologra. De nem is volt mire. Olyan volt az egész felvezetése,mintha nem lenne mögötte semmi elgondolás, csak annyi, hogy az 1-sel is nyerjünk. (Lehet,hogy volt, csak nem így jött le.)
Utána meg már te váltottál kissé cinikus hangnemre,azért reagáltam én is úgy.
A "titkodat" meg amúgy is meg akartad tartani. Ha olyan nagy ötlet, és megvalósul úgy is megtudom, ha meg nem, akkor tökmindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!