Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Örülnél-e annak, ha az ötös...

Örülnél-e annak, ha az ötös lottón az egyes találattal is nyerhetnél?

Figyelt kérdés
Szerinted mért csak a kettessel, és attól fölfelé lehet nyerni? Az egyes találat is találat, és igazán jó érzés lehet azzal is nyerni! Szeretnéd? Gyűjtöm az erre igényt tartókat, vagy a téma iránt érdeklődőket!

2013. júl. 14. 18:24
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
76%
Igen, nagyon orulnek, ha az egyes talalattal nyerhetnek 2Ft-t! :)
2013. júl. 14. 18:26
 2/16 anonim ***** válasza:

Díjaznám a lelkesedésed, de gondold azért át újra. Szerinted miért nem nyer az 1-es találat? Talán azért, mert olyan pitiáner összeget tudnának csak adni az 1 találatosoknak, hogy annak nincs értelme. Még a 2-es is csak párszáz ft-ot ad, esetleg valamivel ezer fölött. Akkor az 1-sel szerinted mennyit lehetne nyerni? Tekintve, hogy abból még sokkal több találat van, mint 2-esből.

Ne haragudj, de nincs mit érdeklődni eziránt.

2013. júl. 14. 18:44
 3/16 anonim ***** válasza:
81%
Ha fel sem adod a szelvenyt 225 huf-ot nyersz.
2013. júl. 14. 18:57
 4/16 anonim ***** válasza:
61%

Ez egy NAGY baromság!!! Hogyan nyernél már ha nem adnád fel?? Ez egy nagy népi baromság. Ha nem adod fel akkor nem veszítesz vele pénzt. De ekkor neked még nem fog többletként megjelenni csak nem fog hiányozni. Nagy különbség szerintem!!!

2013. júl. 14. 19:03
 5/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi pár hozzászólást... Nem valami 2,- Ft-os nyerési lehetőségre gondoltam, elhiheted. Annyi eszem nekem is van, hogy annyival nem sokra mész. Mit szólnál ahhoz, ha a kettes találat nyereményével vetekedni tudó értékkel egyenlő nyeremény lehetősége lenne feldobva? Az már azért nem kutya...
2013. júl. 15. 08:34
 6/16 anonim ***** válasza:
Ember!!!!! Gondolkozz már egy picit!!! Akkor abban mi lenne az üzlet a játékszervezőnek???!! Teljes értelmetlen dolog szerintem!
2013. júl. 15. 08:36
 7/16 anonim ***** válasza:

Sugók picit! Minden elköltött 1000Ft-tból 460 Ft-ot költenek nyereményre adózás nélkül. Tehát ami ténylegesen kifizetnek a 386,4Ft lesz.

Ezt az alábbi képen osztják fel:

5 találat 30 %

4 találat 17 %

3 találat 18 %

2 találat 35 %

Tehát ha behoznád az egyest a többi nyeremény rovására hoznád be és irtózatos nyeremény csökkenéshez vezetne.

A másik dolog ha picit utána számolsz milliós nagyságrendű az 1sek száma.... Nagyon bukta lenne a dolog arról nem beszélve, hogy állami monopolium ami nem is fog változni! Szóval kár a gőzért és hülyíteni az embereket.

2013. júl. 15. 08:52
 8/16 A kérdező kommentje:
Bocsika... Mondta valaki, hogy az egyes találatokért kapható nyereményt is az adná, aki a 2-5-ös találatokért kaphatót? Én azt nem mondtam egy szóval sem. Innentől már izgalmasabb a kérdés (?)
2013. júl. 17. 07:49
 9/16 anonim ***** válasza:
Miért, mégis ki adná? A szerencsejáték zrt-nek fizeted be a szelvényeket, az adja a nyereményeket is. Bocsika..de nincs más opció, nem fog más osztani helyettük nyereményt, pláne nem vacak 1-es találatokért. Nemhogy nem érdekesebb a kérdés, de egyre inkább baromság.
2013. júl. 17. 15:26
 10/16 A kérdező kommentje:
Talán Te a Gyakori Kérdések beépített immunrendszere vagy a "baromság" hozzászólásaiddal, Nem lenne egyszerűbb úgy kérdezni, hogy nem ítélsz is már azonnal a hozzászólásodban? Úgy "imádom" az ilyeneket, akik tutira okosabbak mindjárt mindenkinél... Jobb lenne csupán az eredeti kérdésemre koncentrálni és arra válaszolni, nem mindjárt lefikázni és lebaromságozni valamit, csak azért, mert jómagad negatív vagy és információhiányos. Ha ugyanis nem látok érdeklődést, csak baromság-ozást, akkor kinek, és minek mondjam el a lényeget? Nos?
2013. júl. 18. 06:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!