Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy csináljam, hogy lehet...

Hogy csináljam, hogy lehet ezt kivitelezni?

Figyelt kérdés
Ne nézzetek le, kérlek. Egyedül élek, nem épp a legjobb körülmények közt. Nem mondom, hogy nyomorú sorsom van, hisz van tető a fejem fölött, netem is van (kell tanuláshoz, munkakereséshez)... legalábbis egyelőre. Nem találok ugyanis sehol rendes munkát. Most McDonald’s-ban dolgozom, de nagyon keveset fizet, alig tudom fizetni a számlákat, plusz enni is kell ugye, ruha kell, stb... Nincs pénzem. Keresek rendes munkát, de nincs egyelőre, ezért arra gondoltam, hogy erre az időszakra a testemből élhetnék... Ne nézzetek le, egyszerűen mást már nem tudok kitalálni. Reménytelennek látom a helyzetet, gyakran a barátaim adnak kölcsön... Tudom, hogy undorító dolog, de fogcsikorgatva kibírnám, csak amíg nem rendeződik a meló-helyzet. Nem tudom, hogy kezdhetnék hozzá, utcára nem akarok kiállni, és semmiképp nem akarom, hogy ezt bárki véletlenül megtudja rólam. A lakásba nem szívesen hoznék fel senkit, elég ramaty állapotban van. Szerintetek hogy csináljam?
2009. okt. 17. 17:11
1 2
 11/15 anonim válasza:
18 19 vagyok
2009. okt. 17. 19:09
 12/15 A kérdező kommentje:
Igen. Akit érdekel, az írjon privit... :)
2009. okt. 17. 19:14
 13/15 anonim válasza:
és hol tudnánk megoldani?
2009. okt. 17. 19:16
 14/15 A kérdező kommentje:
Ezt ne itt beszéljük meg :), írj légyszi privátba.
2009. okt. 17. 19:24
 15/15 anonim válasza:
ment privi
2009. okt. 17. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!