Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy csináljam, hogy lehet...

Hogy csináljam, hogy lehet ezt kivitelezni?

Figyelt kérdés
Ne nézzetek le, kérlek. Egyedül élek, nem épp a legjobb körülmények közt. Nem mondom, hogy nyomorú sorsom van, hisz van tető a fejem fölött, netem is van (kell tanuláshoz, munkakereséshez)... legalábbis egyelőre. Nem találok ugyanis sehol rendes munkát. Most McDonald’s-ban dolgozom, de nagyon keveset fizet, alig tudom fizetni a számlákat, plusz enni is kell ugye, ruha kell, stb... Nincs pénzem. Keresek rendes munkát, de nincs egyelőre, ezért arra gondoltam, hogy erre az időszakra a testemből élhetnék... Ne nézzetek le, egyszerűen mást már nem tudok kitalálni. Reménytelennek látom a helyzetet, gyakran a barátaim adnak kölcsön... Tudom, hogy undorító dolog, de fogcsikorgatva kibírnám, csak amíg nem rendeződik a meló-helyzet. Nem tudom, hogy kezdhetnék hozzá, utcára nem akarok kiállni, és semmiképp nem akarom, hogy ezt bárki véletlenül megtudja rólam. A lakásba nem szívesen hoznék fel senkit, elég ramaty állapotban van. Szerintetek hogy csináljam?
2009. okt. 17. 17:11
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Amikor ilyeneket olvasok,mindig felteszem magamba az a kérdést,hogy most milyen választ vár a kérdés feltevője?

Most sokan írni fogják,hogy "JJJAAJJJ ne legyél qrva mert az egy ördögi kör,és a sok betegség,meg előbb utóbb egy strici megtalál,és addig ver amíg neki kell hogy dolgozz!!!

Én azt mondom,hogy csináld!!! ha már ez jutott az eszedbe!!Majd megtudod milyen...

Mit vársz most? beszéljenek le?Sajnáljanak?

Van munkád!Van lakásod!Írtad,hogy van neted,mert tanulsz,ezek szerint egyetemre jársz!!

Mások sokkal rosszabb helyzetben vannak,mégsem jut eszükbe a qrválkodás!Mindig van megoldás,de választhatod nyugodtan a gyomorfacsaró melót is. Menj nyugodtan qrválkodni,hátha jobb lesz,hisz te is ezen gondolkodsz!!

2009. okt. 17. 17:18
 2/15 A kérdező kommentje:
Nem kérem, hogy sajnáljon bárki is, nincs rá szükségem. Arra voltam kíváncsi, hogy mégis hogy működik ez, mert tanácstalan vagyok.
2009. okt. 17. 17:22
 3/15 anonim válasza:
neten feladsz egy hirdetést és ott kiírod a tarifákat is
2009. okt. 17. 17:59
 4/15 anonim válasza:
am 5000ft-ért mit vállalsz?
2009. okt. 17. 18:01
 5/15 A kérdező kommentje:
5000? Egy menet, csak úgy szimplán... :)
2009. okt. 17. 18:09
 6/15 anonim ***** válasza:

Nem sokáig lesz elég az 5000 forint,mert azt meg rögtön fizetheted a dokinak...

Ha kur@lkodni akarsz akkor menj ki a sarokra,és tanulj...

2009. okt. 17. 18:16
 7/15 anonim válasza:
11%

mert? gumival senkinek semmi baja nem lesz.

melyik megyében vagy?

2009. okt. 17. 18:19
 8/15 anonim ***** válasza:

Városban lakom,de minden nő tudja,hogy ha valaki rendszeresen nemi életet él,annak rendszeres orvosi vizsgálatra van szüksége...Idegen pasasokkal fekszik le...naponta akár 5-6 emberrel is...Az útszéli kurv@kat is kötelezik az orvosi vizsgálatokra,szerinted a kérdező ha ezt csinálja nem kéne orvoshoz mennie???

Ez alapvető lenne a helyében! De hát csak egy pasas gondolja,hogy elég ha gumival megdugom,és fizetek...

2009. okt. 17. 18:30
 9/15 A kérdező kommentje:

Nyilván amúgy is járok nőgyógyászhoz, meg alapvető vizsgálatokra...

Én amúgy budapesti vagyok, nem tudtam levenni, hogy kinek szól a kérdés.

2009. okt. 17. 18:35
 10/15 anonim válasza:

Hát velem még biztos nem lenne semmi bajod mert még szűz vagyok:D

Amúgy tényleg bennelennél?

2009. okt. 17. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!