Mennyi a családotok havi összes bevétele?
Figyelt kérdés
Azt is leihatjátok, hogy mivel foglalkoztok.2013. júl. 4. 17:54
31/35 anonim válasza:
Miért vannak lepontozva a válaszok?
Egyrész irigységből, másrészt hihetetlen mennyiségű idióta él ebben az országban.
32/35 anonim válasza:
330 + havi kb. 30 Cafeteria
Ez a szülök bevétele összesen, középvezető és közalkalmazotti állásokban.
Vagyunk rá 4-en.
Én nemsokára kezdek külföldön, 4-450 ezres fizetésért.
Jöhet a lepontozás!
33/35 anonim válasza:
Nem Magyarországon élek változó a fizetésem de mindig millión felül van. Egyedül élek, saját hitelmentes ház, saját autó. A munka hely fizeti az ebédet illetve a reggelit. Nekem csak a vacsorát kell fizetnem. Szeretnék haza költözni idővel de egy kis pénzt szeretnék össze szedni mert az otthoni fizetésem olyan 600.000 Ft lenne. Magyarországon szeretnék egy családi házat venni és egy vállalkozást indítani.
34/35 anonim válasza:
Kb. 175 ezer havonta, amit ketten hozunk össze. Férjem lakatos, én gazdaságis vagyok. 1 gyereket tartunk el belőle.
Minimum 25 éve dolgozunk egyfolytában...
35/35 anonim válasza:
210ezer, 4-en (ebből 1kutya, 1macska)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!