Mennyi a családotok havi összes bevétele?
Figyelt kérdés
Azt is leihatjátok, hogy mivel foglalkoztok.2013. júl. 4. 17:54
13/35 anonim válasza:
200-250 körül, négyen (egy fő a kutyusunk, na de rá is kell költeni)
15/35 anonim válasza:
800000.- A férjem külföldön dolgozik ,ebből az én keresetem 113000.- egy webáruházban dolgozom .
17/35 anonim válasza:
Férjem 480+cafetéria, informatikus
Nekem 180+cafetéria, én bankban vagyok ügyintéző
Egy gyerekünk van.
18/35 anonim válasza:
250.000 párom orvos, én diák vagyok, de diákmelózom, ebből olyan 40.000 az én részem
19/35 anonim válasza:
300-350
ketten én HR-es vagyok, párom meg gyárban valami. Hát, szerintem ő se tudja mi, de mindenkinek megmondja, hogy mit csináljon, és néha leállítja a gyárat napokra. Van neki valami szép angol mozaikszó ami jelöli a pozícióját, de őszintén, nem jegyzem meg. De mielőtt előléptették production planner volt. Most is valami olyasmi, csak már vezető beosztásban.
20/35 anonim válasza:
Olyan 2-2,5 millió.
Ezt a GYES-en és a családi pótlékon kívül a férjem teremti elő:) Van egy autószervize, egy autókereskedése és egy fél benzinkútja:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!