Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Csongrád megyében tényleg nem...

Csongrád megyében tényleg nem lehet munkát találni pénzügy és számvitel diplomával?

Figyelt kérdés
Már komolyan felmerül bennem ez a kérdés, majdnem fél éve itthon ülök és egyszerűen semmi, az ügynöki munkákat kivéve, mert azok vannak, elég rendesen.

2013. júl. 3. 22:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Én kereskedelem és marketinges végzettséggel találtam munkát Csongrád megyében, szóval számvitellel még jobb a lehetőség.
2013. júl. 3. 22:38
 2/4 A kérdező kommentje:
De jó neked! :)
2013. júl. 4. 09:38
 3/4 anonim ***** válasza:

Üdv a klubban :(

Ismerős vagy sokéves tapasztalat nélkül reménytelennek tűnik számomra is. Lassan 1 éve próbálkozom, sajna szakmai tapasztalatom nincs, de így meg hogy legyen, ha emiatt nem alkalmaznak sehol, ördögi kör ez :(

2013. júl. 4. 12:24
 4/4 A kérdező kommentje:

Úgy látszik nekünk, akiknek nincs ismerőse nem juthat be sehova sem, még egy esélyt sem adnak, hogy bizonyítsunk... :/ Nekem van egy kevés banki illetve könyvelési tapasztalatom.

Elég sok interjún voltam már, de szinte mindenhova tudom, hogy valakinek a valakije jutott be... :S

2013. júl. 4. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!