Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » IBS-pénzügy és számvitel...

IBS-pénzügy és számvitel angol nyelven. Ismeritek az iskolát? Angol diplomát ad! Szerintetek megéri elvégezni ezt jól jövedelmező állás érdekében?

Figyelt kérdés
Csak mert a tandíj elég borsos....
2013. jan. 5. 15:15
 1/1 anonim ***** válasza:
odajártam, de nem erre a szakra hanem gazdasági angol nyelven. Pénzügy szak mindenképpen meg fogja érni mert manapság az megy meg az informatika. Magáról a suliról annyit hogy jó de nagyon vigyázz hogy a gyakorlati évedet valami klassz cégnél töltsd. És építs ki jó kapcsolatokat. Csak mert én elkamuztam a gyakorlati évet s a mai napig iszom ennek a levèt. IBS ide vagy oda..a gyakorlat fog többet számítani. Németországban például pozitív fogadtatása van az Oxfordi diplomának mikor meglebegtetem. De mivel nincs számottevő gyakorlatom amit fel tudnék mutatni így munkát sem kaptam..
2013. jan. 8. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!