Tönkre mentem anyagilag. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Hónapokon keresztül nem találtam munkát, most nem rét helyezkedtem el, de anyagilag letérdeltem. Szeretném fizetni a fizetni valóimat, de nem érem utol magam, mert ez a jó pár hónap munka nélkül megtette hatását. A jelenlegi fizetésem meg nem elég arra, hogy mindent lerendezzek. Lesz ez még valaha jobb?2013. jún. 19. 11:37
1/5 anonim válasza:
Lesz hát! Az Isten sem egy nap alatt teremtette a világot! Időbe telik míg helyre állsz anyagilag. Sajnos ezt ki kell várni!
2/5 anonim válasza:
Nem lesz egy fáklyásmenet, de meg lehet csinálni. Én tizenkét éve kerültem padlóra, amikor megrokkantam, majd ennek következményeként a válás is utolért. Néhány ruhámat, egy öreg roncsot, meg egy erősen minuszba hajló folyószámlát hoztam magammmal. Azóta újra nősültem, kocsit, meg házat vettem, felújítottam, stb. Szóval nyugi. Ha nem cseszed el, neked is sikerül.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a biztatásokat, nem adom fel, hajtok keményen, és az fog előttem lebegni, hogy ezt le kell küzdenem, meg kell oldanom. Hisz tudjuk, hogy sok minden az agyban dől el, és nem adom fel! :D
A legjobbakat kívánom Nektek is!
2013. júl. 9. 08:48
4/5 anonim válasza:
Ja persze csórò vagy de telefonod géped vagy tábleted mittudomén miröl írsz az van. Ne sajnáldasd magad. Ez szánalmas.
5/5 anonim válasza:
Tisztelt utolsó hozzászóló! Attól,hogy valaki akit nem is ismersz használ internetet és telefont nem feltétlen utal arra,hogy gazdag.Mint tudjuk ma már elkerülhetetlen ezen eszközök használata.A kérdésre válaszolva biztos vagyok benne,hogy talpra lehet állni még itt Magyarországon is. Ha van kitartás elszántság és kellő akaraterő. Nem szabad sem elkeseredni sem feladni.Bár a kérdés már nem mai de kitartást mindenkinek aki ezen témában kutakodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!