Tönkre tehet egy párkapcsolatot a karrier?
A párommal 6,5 éve vagyunk együtt, szinte még gyerekek voltunk, amikor összejöttünk, és azóta elég sok változás történt. A barátom már 5 éve egy nagyon jó cégnél dolgozik értékesítőként, ahol szép sikereket ér el, és korrekt fizetést is kap. Cégen belül kapott lehetőséget egy vezetői pozíció beltöltésére, ami nagy kihívás neki, mivel ilyen fiatalon ritkán kerül be valaki ilyen pozícióba. A fizetés nagyon kecsegtető lenne, mert nettó 400.000 Ft körülök összegett ajánlottak fel neki, egyéb juttatásokkal, de sajnos fel kellene költöznie Pestre, ami tőlünk 180 km. Én mondtam neki, hogy ezt fel kell vállalni, mert mindig is erre vágyott, neki való pozíció lenne. Nem mutatom ki neki, de azért aggódom.... Én nem nagyon szeretnék most köztözni, mert én meg pályázakezdőként most kaptam 3 hónapja egy nagyon jó kis munkát, amit imádok! Megbeszéltünk, hogy hetente haza fog járni, szerencsére ezt a munkahelye támogatja.
Félek, hogy valami változik a kapcsolatunkban....:( Ami még egy kicsit zavar, hogy egyre több nő is érdeklődik utána...
400 kiló mellett miért lenne gond a költözés?
Simán eltart, amíg találsz Pesten egy ugyanolyan helyet.
Úgyis az a jövő, innen mindenki menekül, meg pusztul le az ország, hosszútávon élni úgyis csak Pesten lehet majd, meg a megyeszékhelyeken, az ország többi részén pedig csak atomtemető lesz meg közmunka.
Vazze! Nem a karrier teszi majd tönkre a kapcsolatotokat,
hanem ami majd munkaidő után történik...
Arról nem is beszélve, hogy könnyedén el lehet tapsolni ezt a pénzt Pesten!
Akkor viszont minek csinálná, ha nem marad egy vas sem?!
Igen, azt nem említettem, hogy ezt a pozíciót neki 2 évig kellene betöltenie, mert ez szükséges ahhoz, hogy területi vezető legyen, ha végre 2 év után azt a munkát megkapja, akkor vissza is jöhet, mert övé lesz a dél-alföldi régió. Ezért nem terveztem én költözni.
Attól egyáltalán nem tartok, hogy elveri a pénzt, mert a lakást fizetik neki, meg továbbra is jár neki a céges autó. Az a célunk, hogy legyen majd egyszer egy családi házunk, szóval eléggé spórolunk mindenen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!