Hogy hajtsuk be az adósságot?
110E-rel lógtak rokonok... mostanra annyit kiharcoltunk, hogy már "csak" 30E-rel lógnak, de nekünk nagyon kellene a pénz... tavaly fizettek utoljára... van egy nagy gyerek, illetve azóta született egy kicsi, rá fogják, hogy azért nincs pénzük...
Egyik sem dolgozik. A nőt gyerekkel együtt vette oda magához a férjem unokaöccse. Plusz a kicsi is van most. A srác örökölt házat, így arra nem kell költeniük. A rezsit a srác nagyanyja fizeti. A gyerek tápszeres, a tápszert szintén a nagymama fizeti.
A nő kap gyest, emelt csp-t, plusz gyerektartást
MIt csináljunk?? Már kiabáltunk velük, minden... az anyja külföldön dolgozik, (a srác anyja anyósom húga) de ő sem fizeti ki helyettük... nekem a pofámról lesülne a bőr... és azt is megtudtuk, hogy közben már maszekolni is volt, 2szer 80E ft-ért...
nagyon el vagyok keseredve, mert költöznénk, de így nincs kaucióra... meg amúgy is.. tudtok valamit tanácsolni, hogy mit csináljunk?
én sajnos magamból indulok ki, nekem ehhez nem lenne pofám....
nincs valami ötlet, mit tegyük vagy mondjunk?
akkor úgy kérdezem, hogy mivel lehetne "rájuk ijeszteni"? az ilyen jogi dolgokhoz nem értenek...
engem már komolyan, nem érdekel, hogy hogy, csak adják vissza...
mire fel jelent fel? nem lesz rá bizonyítéka...
amúgy sincsen annyi eszük
a srác amúgy iszonyat szégyenli magát, már többször félretette a pénzt, csak a nő mindig ellopkodja amit szerencsétlen félretesz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!