EBayról rendeltem egy gyűrűt (? )
Figyelt kérdés
Tehát június 7-én feladtak nekem az usában egy gyűrűt, "USPS First Class Mail Intl / First Class Package Intl Service : US $11.45" <- ilyen szállítással.
Ez a track infó.
A kérdésem az lenne, hogy kb. mennyi idő míg megérkezik? Már július 9 óta az az utolsó track infó, hogy elhagyta a sort facilityt... 7 nap alatt nem érkezett volna meg sehova?
És ezzel a szállítási formával kb. mennyi míg megérkezik magyarországra? Nem drága dolog, szerintem nem vámolják. 40 dollár az árú értéke.
2013. jún. 16. 12:08
1/3 anonim válasza:
Ennyi idő után nem kellene aggódnod. Június 7. pénteki nap volt, tehát az érdemi utat csak 10-én kezdte meg a csomag. Azóta még 1 hét sem telt el. Amúgy rohadtul kiszámíthatatlan az idő, de általában 2 hét szokott lenni. De biztos lesz olyan aki beszámol róla, hogy bezzeg neki 5 nap alatt megjött stb, de ez nem általános.
2/3 anonim válasza:
Nekem Hong Kongból 14-16 munkanap alatt szokott megjönni a pendrive, memóriakártya. Tudom Te nem onnan rendeltél, csak összehasonlítás. Szerintem még korai aggódnod.
3/3 anonim válasza:
Ha a csomagon is 40USD van, akkor de: vámolják (22 EUR fölött van).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!