Mi a legjobb pénzkereséses módszer a lentiekhez mérve? (többi lent)
Figyelt kérdés
Először is tisztázzuk, 13 éves vagyok.
Másodszor is, nyúlházra gyűjtök (30 000 Ft, szekrényből kiépített nyúlház, de ez nem lényeg)
Harmadszor is, hogyan tudnék a 30 000 Ft-hoz pénzt gyűjteni, 13 évesen? Bármi tipp jöhet, mellesleg Törökbálinton lakok, ha ez bármit is jelenthet.
2013. jún. 3. 16:55
1/4 anonim válasza:
Van valami terved, hogy hogyan gazdalkodd ki az arat? mennyi nyulat szeretnel tartani? milyen celra?
2/4 anonim válasza:
Hat szerintem csinalj szorolapokat es tedd ki a kornyeken, hogy vallalsz mittudomen aprobb kerti munkakat, kutyasetaltatast, automosast, stb. Hatha szerencsed lesz es valaki felhiv.
Hivatalos uton nem fogsz tudni munkat szerezni mert fiatal vagy meg nagyon.
3/4 A kérdező kommentje:
Koszonom, a masodik valaszolonak. Jo otlet..
2013. jún. 5. 15:08
4/4 anonim válasza:
Segíteni szerettem volna és is.... de akkor így mindegy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!