Ha futárszolgálat hoz egy általam rendelt csomagot átvételkor felbontathatom vele, hogy valóban az e amit én rendeltem? Legutóbb úgy jártam, hogy rossz színt küldtek, nem szívesen venném át látatlanban újra!
Figyelt kérdés
2013. máj. 30. 18:52
11/12 A kérdező kommentje:
Ezt írják!
Garanciával rendelkező termékek esetében a garancia levelet a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot.
2013. máj. 30. 21:31
12/12 aphy válasza:
Én háromszor hozattam futárral eddig mindegyik árum el volt örve,a minap Győrben voltam a GLS futárszolgálati raktárnál,és láttam hogy meg sem nézik hogy mit tartalmaz a csomag csak messziről dobják a kocsilyukra.Le szarják mert nekik ez meló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!