Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Munkáért szex. Gáz?

Munkáért szex. Gáz?

Figyelt kérdés

24 éves lány vagyok Egy kisebb településen élek a várostól 8 kilométerre, még a szüleimnél.

Jelentkeztem bolti eladói munkára és a tulaj azt mondta hogy az élelmiszerüzletébe nem de az egyik szolárium stúdiójába felvenne. Kijelentette kerek-perec hogy heti 3-4 szex a munkahely ára . Cserébe könnyű tiszta munka minimálbérét de ő ezt kiegészítené 150.000ft nettóra.

Azt hozzá kell tennem hogy nem ronda öreg kövér férfi. 32éves átlagos jóképűnek mondható. De mindképp sármos pasi.

Egy szórakozóhelyen ha elkérte volna a telefonszámom megadtam volna neki.

Még a legjobb barátnőmnek se mondtam el nagyon szégyenlem hogy csak így tudok munkát találni. De nagyon kell a munkahely. És attól is nagyon félek hogy kiderülne ez az egész!

Ti mit tennének a helyemben ?

DE lehet hogy nem is várok igazán válaszokat, csak ki akartam mondani magamból mert legbelül már eldöntöttem hogy elvállalom.

2013. máj. 27. 17:04
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
17:48-as jól mondja, szerezd meg, menj hozzá, szülj neki gyereket. Csak ne felejtsd el, hogy a szoliba attól még kell munkaerő. Azt pedig dugni fogja pénzért :D. De ha te mész a szoliba, akkor meg a boltost fogja :P
2013. máj. 27. 17:55
 22/26 anonim ***** válasza:

"Szülj neki gyereket, legyetek boldogok!"

Na ezen besírtam. :D

2013. máj. 27. 18:31
 23/26 anonim ***** válasza:
Ha már ezen gondolkozol, már úgyis qrva vagy , legfeljebb csak a tarifán vacilálsz, ha pedig elfogadod onnantól kezdve már azon se.Viszont elég rossz üzleti érzéked van, ha havi 150 ezerért kuráltatod a lukad.Ha már qrva vagy ne legyél finnyás, lecidázol kamera előtt néhány niggafaxt és napi bérként kapod a 150-et. a finnyás qrvák mindig szarul keresnek (mellette melóznak, pénztárt kezelnek, szoláriumot fertőtlenítenek, takarítanak, ablakot pucolnak satöbbi).
2013. máj. 27. 18:55
 24/26 anonim ***** válasza:

"Ti mit tennének a helyemben?"

Nos nem a gyk-ra jönnék tanácsot kérni, hanem 24 évesen hoznék saját döntést az életemről.

2013. máj. 28. 12:32
 25/26 anonim ***** válasza:

"mert legbelül már eldöntöttem hogy elvállalom"

Hát ez a kérdés már tárgytalan. Ahogy nézem már k.rvának állt a kérdező.

2013. máj. 28. 16:02
 26/26 anonim ***** válasza:
Én a helyedben ha már pénzért dugnék, akkor nem a főnökömmel tenném úgy, hogy mellette még melóztat is, hanem csak a szexxel keresnék, 150-et azzal is meg lehet keresni akkor is, ha pl. lakáson vagy és csak azt engeded be, aki szimpatikus. Ráadásul akkor ha gusztustalan dolgot akar, erőszakoskodik, jogod van kidobni. A főnöktől meg bármit el kell tűrni, bármikor, amikor ő akarja. Akkor már legyen amikor én akarom, azt vállalom, amit akarok és a löttyedt vén fószereket sasolom az ablakból és nem engedem be, csak pl. szűz 20 évesekkel dugok.
2013. máj. 28. 20:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!