Munkáért szex. Gáz?
24 éves lány vagyok Egy kisebb településen élek a várostól 8 kilométerre, még a szüleimnél.
Jelentkeztem bolti eladói munkára és a tulaj azt mondta hogy az élelmiszerüzletébe nem de az egyik szolárium stúdiójába felvenne. Kijelentette kerek-perec hogy heti 3-4 szex a munkahely ára . Cserébe könnyű tiszta munka minimálbérét de ő ezt kiegészítené 150.000ft nettóra.
Azt hozzá kell tennem hogy nem ronda öreg kövér férfi. 32éves átlagos jóképűnek mondható. De mindképp sármos pasi.
Egy szórakozóhelyen ha elkérte volna a telefonszámom megadtam volna neki.
Még a legjobb barátnőmnek se mondtam el nagyon szégyenlem hogy csak így tudok munkát találni. De nagyon kell a munkahely. És attól is nagyon félek hogy kiderülne ez az egész!
Ti mit tennének a helyemben ?
DE lehet hogy nem is várok igazán válaszokat, csak ki akartam mondani magamból mert legbelül már eldöntöttem hogy elvállalom.
"Szülj neki gyereket, legyetek boldogok!"
Na ezen besírtam. :D
"Ti mit tennének a helyemben?"
Nos nem a gyk-ra jönnék tanácsot kérni, hanem 24 évesen hoznék saját döntést az életemről.
"mert legbelül már eldöntöttem hogy elvállalom"
Hát ez a kérdés már tárgytalan. Ahogy nézem már k.rvának állt a kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!