Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Munkáért szex. Gáz?

Munkáért szex. Gáz?

Figyelt kérdés

24 éves lány vagyok Egy kisebb településen élek a várostól 8 kilométerre, még a szüleimnél.

Jelentkeztem bolti eladói munkára és a tulaj azt mondta hogy az élelmiszerüzletébe nem de az egyik szolárium stúdiójába felvenne. Kijelentette kerek-perec hogy heti 3-4 szex a munkahely ára . Cserébe könnyű tiszta munka minimálbérét de ő ezt kiegészítené 150.000ft nettóra.

Azt hozzá kell tennem hogy nem ronda öreg kövér férfi. 32éves átlagos jóképűnek mondható. De mindképp sármos pasi.

Egy szórakozóhelyen ha elkérte volna a telefonszámom megadtam volna neki.

Még a legjobb barátnőmnek se mondtam el nagyon szégyenlem hogy csak így tudok munkát találni. De nagyon kell a munkahely. És attól is nagyon félek hogy kiderülne ez az egész!

Ti mit tennének a helyemben ?

DE lehet hogy nem is várok igazán válaszokat, csak ki akartam mondani magamból mert legbelül már eldöntöttem hogy elvállalom.

2013. máj. 27. 17:04
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
33%

Mit hurrogjátok le? Semmiben sem rosszabb, mint a havonta 2-3 különböző emberrel ágybabújó kis egyetemistalányok, csak ők ráfoghatják, hogy "kiélik" magukat.

Ha neked bejön a faszi és betartja az ígéretét, akkor hajrá, én nem ítéllek el.

2013. máj. 27. 17:26
 12/26 anonim ***** válasza:
84%
Most munkáért fog sz*pni, utána meg bundáért, nyakláncért, nyaralásért. (meg pénzért)
2013. máj. 27. 17:27
 13/26 anonim ***** válasza:

17:26-os..

Szórakozásból nem (annyira) gáz.. üzletszerűen már az.

2013. máj. 27. 17:28
 14/26 anonim ***** válasza:
..és aztán majd csodálkozik a csaj, hogy felkerül a napiszar.com-ra :D
2013. máj. 27. 17:29
 15/26 anonim ***** válasza:
Ja tényleg vigyázz hogy a "munkáltatód" ne rögzítse az együttléteket... A mini kamerák korában észnél kell lenni.
2013. máj. 27. 17:31
 16/26 anonim ***** válasza:

"Semmiben sem rosszabb, mint a havonta 2-3 különböző emberrel ágybabújó kis egyetemistalányok, csak ők ráfoghatják, hogy "kiélik" magukat."

Hát nem egészen. Ők nem pénzért szopnak. Ők egyszerűen csak r.bancok.

(Persze van az csoport akik szexből fizetik ki a tandíjukat, de ők már hivatásosok. Az már megint más, ők már k.rvák.)

2013. máj. 27. 17:34
 17/26 anonim ***** válasza:
Nyugodtan. Ha neked ez belefér akkor csináld. Sokan csinálják így. Ha csaj lennék lehet hogy én is ezt tenném.
2013. máj. 27. 17:38
 18/26 anonim ***** válasza:
91%

Havi kb. 15 szex, 168 munkaóra 150 ezer forintjaba kerülne - ha tényleg kifizeti. Még ha csak a szexet nézzük, akkor is aktusonként 10000-et ad, amennyit egy "rosszabb minőségű" útszéli szolgáltató is megkap.

Akkor ha már tényleg ezt akarod csinálni, keress olyat, aki legalább mellette nem próbál meg dolgoztatni is, hiszen így a "piaci árakat' nézve lényegében ingyen dolgozol és olcsón is adod el magad. Vagy ha annyira bejön a pasi, hogy ingyen is jó lenne akkor csináld, de neki csak egy kihasználható, dugható alany leszel.

2013. máj. 27. 17:40
 19/26 anonim ***** válasza:
44%

150K nettó + 150K ami megy állambácsinak 300K-ért luxusQrvákhoz is járhatna.

DE Ő téged akar megkapni.

A luxusprostik igen jól néznek ki te is jó lehetsz ha téged akar.

Menj vissza és hívd el randizni. Ha tényleg jóképű és jó menő vállalkozó szerezd meg magadnak. Szülj neki gyerek és legyetek boldogok.

2013. máj. 27. 17:48
 20/26 anonim ***** válasza:
Kivéve ha tényleg kell neki oda munkaerő. Akkor csak az +80k ami 15 együttlétre elosztva elég kevéske.
2013. máj. 27. 17:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!