Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a qrvázásról?

Mi a véleményetek a qrvázásról?

Figyelt kérdés
Érdekelne mi a közvélemény ítélete a prostituált szolgáltatásokról és azon személyekről, akik igénybe veszik. Legális szolgáltatásnak minősűl? Ha igen, adóznak is a ringyók?

2013. ápr. 29. 11:13
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

> Érdekelne mi a közvélemény ítélete a prostituált szolgáltatásokról

Véleményem szerint a prostituáltak hasznos tagjai a társadalomnak, hasznos munkát végeznek, szükség van rájuk.

Támogatom a prostitúciót.

(A világ egyik legigazságosabb dolgának tartom a k*rvákat. Ott minden a helyére kerül: te p*nát akarsz, neki van, te dolgozol és van pénzed, ő odaadja a pénzedért amit akartál, és kész. Nem ám gyerektartás, asszonytartás, mozi, meg vacsora, meg gyémántgyűrű, meg fele lakásod, meg ami még a kreatív agyukban megszületik...)

> és azon személyekről, akik igénybe veszik.

Nem ítélem el a prostituáltak szolgáltatásait igénybe vevő embereket.

> Legális szolgáltatásnak minősűl? Ha igen, adóznak is a ringyók?

Tudomásom szerint magyarországon illegális.

(Én személy szerint legalizálnám.)

2013. ápr. 29. 11:39
 2/8 anonim ***** válasza:
94%

Van aki elítéli, van aki nem.

Nekem alapvetően nincs bajom velük, ez is csak egy szakma, ráadásul olyan, amit évezredek alatt se sikerült kiirtani, szóval talán fel kéne hagyni a próbálkozással.

Azt nem tudom, legális-e, végül is tudtommal vannak türelmi zónák, gondolom nem lennének, ha nem lenne legális.

Igazából azzal sincs bajom, ha egy férfi prostituáltakhoz jár, szíve joga. Mondjuk az tény, hogy ha a páromról derülne ki, abban a pillanatban repülne. :)

2013. ápr. 29. 11:39
 3/8 anonim ***** válasza:

Ha kapsz róla számlát akkor legális.

Én nem veszem igénybe ezt a szolgáltatást, könnyen felfordul a gyomrom. De akinek erre fáj a fo... fa..a, annak egészségére. Magasról lesz@rom amúgy hogy más mit és kivel csinál, addig míg nekem nem árt vele.

2013. ápr. 29. 11:45
 4/8 anonim ***** válasza:

Érdekelne mi a közvélemény ítélete a prostituált szolgáltatásokról és azon személyekről, akik igénybe veszik.

Van aki elítéli őket van, aki nem...

Legális szolgáltatásnak minősűl?

szabálysértés, de nehéz bizonyítani, hogy pénzátadás történt kettesben

Ha igen, adóznak is a ringyók? Nem adóznak, ha legálissá tennék, akkor adóznának, bár gondolom annyira, mint bmelyik vállalkozó, pl a fodrászom, műkörmösöm se ad soha számlát és annyit vallanak be, amennyit akarnak...

2013. ápr. 29. 12:20
 5/8 anonim ***** válasza:

"> Legális szolgáltatásnak minősűl? Ha igen, adóznak is a ringyók?

Tudomásom szerint magyarországon illegális.

(Én személy szerint legalizálnám.)"

Egy része legális, tehát saját lakásban szabad, itt a bevallás önkéntes alapon történik, nem ellenőrzik és nem is büntetik. Tehát vállalkozás esetén 56e/hó adót fizet maga után.

Hazánkban a bordélyok legálisak, viszont előírások vannak rá hogy hol nem szabad nyitni. Néhány példa iskola 1km-es körzetében, vonatállomás/buszmegálló 500-1000m-es körzetében önkormányzat dönt stb...

Még egy fontos dolog kimaradt, amennyiben aláírást gyűjtenek a terület lakói, (pl. egy társasház esetében)tehát közfelháborodást okoz a tevékenység ott felszólítható a tevékenységet űző a munka befejezésére, ennek köteles 30 napos határidővel eleget tennie.

Ezen modózatokat havi szinten ellenőrzi a hatóság, orvosi papírok megléte, illetve főként hogy a könyvelést megfelelően vezetik e?

Illegális rész, közterületen, utak mentén, tehát ahol közmegbotránkozást okozhatnak a kéjelgés bűncselekmény, ennek megfelelően pénzbírsággal, börtönnel sújtható!

2013. ápr. 30. 06:51
 6/8 anonim ***** válasza:

Gyorsan írtam egy fontos dolog kimaradt.

Kedves kérdező, ha legálisan űzöd a mesterséget semmi félnivalód nem lesz a rendőröktől

2013. ápr. 30. 06:54
 7/8 A kérdező kommentje:

Rendben, legális prosti leszek és majd adózom is! :D

Amúgy nem, de köszi a válaszokat!

2013. ápr. 30. 07:12
 8/8 anonim válasza:
Nekem semmi bajom a prostikkal, én is járok csinos fiatal csajszikhoz lakásra, egyáltalán nem gyomorforgatók, sőt!!! :) Akikhez én járok, szinte jobbak mint egyik-másik korábbi barátnőm! Mindig megkapom tőlük amit szeretnék, és ez így van rendjén. Mondjuk hogy ha "legalizált" lenne, akkor 27% áfát is fizetni kellene utána? Annak mondjuk nem örülnék...
2013. ápr. 30. 09:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!