Hayabusa kérdése:
Komoly Forexeseket keresek. Van köztetek?
Figyelt kérdés
2 hete kezdtem demózni, szeretném ha valaki hozzáértő "ránézne" a részletes számlakimutatásra. Érdekelne egy külső vélemény,sajnos nekem nem nagyon van olyan ismerősöm, aki ezzel foglalkozik.2013. máj. 25. 07:40
11/13 anonim válasza:
#9-es gondolom valami további szolgáltatást akarnak majd eladni, robot, brókerszolgáltatás..stb
12/13 A kérdező kommentje:
7/11- nek: Jelentem, nem lettem milliomos, de bejött a kereskedés. Nincsenek anyagi problémáim. Köszi a biztatást, sokat erősítettél rajtam hogy csak azért is megcsináljam. :D :D
2014. máj. 22. 08:13
13/13 anonim válasza:
Ha egy év alatt nem lettél milliomos (azaz még 1 millió forintot sem tudtál összehozni), akkor az magáért beszél. Rendes munkával többre mentél volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!