Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Örököltem 5 milliót, mibe...

Örököltem 5 milliót, mibe fektessem, megéri garzont venni majd kiadni?

Figyelt kérdés
5-6 millió körül van már kis garzon amit kiadhatnék 40-45.000 ért/ hó. Jól hangzik de nem értek hozzá, hogy mi lehet a buktatója a dolognak...
2013. máj. 4. 12:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Pont azért emeltem ki én is, hogy csak megfelelő helyeken pl egyetemi városokban és ott, ahol több munkalehetőség is van) szabad befektetési céllal lakást venni, illetve az a társadalmi réteg, aki a közeljövőben nem fog tudni lakást venni, mert pl sokkal nehezebb most lakást vásárolni hitelből, mint 5-6 éve, szintén ingatlan bérlésre kényszerül, tehát egyre többen fognak bérelni, mint saját ingatlanban lakni.
2013. máj. 5. 15:03
 12/13 anonim ***** válasza:
70%
Véleményem szerint vegyél garzont és add ki. Baromság, aki úgy számol,hogy mire hozza vissza az árát a garzon. Miért kellene visszahoznia??? Ha beteszed a bankba a pénzt sem hozza vissza az árát. Sőt még csak nem is kamatozik 40-45ezret havonta,inkább nagyon keveset. Még ha belekalkulálod az amortizációt is jobban jársz,mert talán lejjebb már nem mennek az ingatlanárak, feljebb viszont megvan az esélye. Cseresznyefának abban is igaza van,hogy többen fognak albérletben lakni,mert hitelt sokkal nehezebben kapnak és akarnak is felvenni az emberek. Na és miért kell rögtön a legrosszabbat feltételezni,hogy olyan bérlőket találsz,akik nem fizetnek.
2013. máj. 5. 17:55
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

"Na és miért kell rögtön a legrosszabbat feltételezni,hogy olyan bérlőket találsz,akik nem fizetnek."

Szoktál kiadni albérletet? Mert mi ebből élünk.

A bérlők kb. 30%-a simlis büdös csaló, aki egy idő után nem fizet és lelép.

2013. máj. 5. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!