Ha adna valaki 150 milliót, felvennéd a zsidó vallást?
Figyelt kérdés
Minden kötelezettséggel együtt ! Tehát az ortodox vallásra gondolok ,macesz,rabbi,kóser,sábeszdekli pajesz stb külsöségekkel együtt.2013. ápr. 29. 10:55
2/12 anonim válasza:
Ez a hét leghülyébb kérdése, remélem a kérdező ennél magasabb agyi tevékenységgel bír.
Ki adna neked 150 milkát hogy legyél zsidó??? Szerintem senki...irreális.
3/12 A kérdező kommentje:
Lehet hogy hülye a kérdés,mert nem nagyon válaszolt rá senki egy kivétellel.Ki akartam próbálni az emberek anyagiasságát.Ez a kérdés pont olyan hülye mint az hogyha valaki megkérdezi mit tennél ha ötösöd lenne a lottón.Ez is irreális ha úgy vesszük.
2013. ápr. 29. 16:36
4/12 anonim válasza:
És ha valaki eleve zsidó, akkor annak mennyi jár?
5/12 A kérdező kommentje:
Annak jár másfél kiló macesz,ha felveszi a nyúlcipőt és elhúz Izraelbe.
2013. ápr. 29. 19:30
6/12 anonim válasza:
Ez eléggé rasszista kijelentés volt. De ha már itt tartunk, szerintem menjen New Yorkba, sőt, az összesnek oda kéne mennie, lévén Izrael mint olyan nemigazán a sajátjuk. Amerika sokkal inkább.
7/12 anonim válasza:
Ennél rasszistább kérdést még nem olvastam. Remélem elég a Pokol tüzén a kérdésfeltevő. És IGEN! Simán felvenném, mondja ezt egy református magyar bróker! Puszit a popimra!
8/12 anonim válasza:
Én meg amúgy a brókereket utálom, akkor velem mi legyen?
9/12 A kérdező kommentje:
Igen !Én egy rasszista vagyok és inkább égjek pokol tüzén minthogy egy anyagias pénzért mindenre képes bróker legyek,vagy egy pajeszos zsidó.
2013. ápr. 30. 21:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!