Bill Gates Zsidó?
nem. keresztény kongregacionalista szellemben nevelték kiskorában,most nem vallásos,de nem is ateista...hisz a spiritualizmusban,jobban mint a vallásban,de nem tagadja Isten létezését.
NEM ZSIDÓ-ez a lényeg..
amúgy se értem ez miért fontos:
Rothschild és hasonszőrű kutyák: tőzsdemanipuláció, lopás csalás hazudás.
A világ leggazdagabbjai totál nem becsületes munkával szerezték a vagyont, ne legyél már ennyire naiv...
Amúgy Bill Gates meg szabadkőműves és sátánista.
18:35
igencsak szemellenzős,és irigy vagy.És hatalmas tévedésben élsz
'Naiv'-vagyok.
Namármost érdekelne, hogy a sátánistának vajh tudod-e a jelentését? :D Ugyanis nem ördögimádót jelent, hanem szimplán 'nem keresztény', fény, azaz megvilágosodást kereső. És nem, Abramovics pl az olajból szedte a pénzét, Oprah a műsorából, a Rockafellerek meg a tőzsdén a gazdasági válság korában tollasodtak meg. Balf@sz, tájékozódj mielőtt hülyeségeket beszélsz.
Szerinted a gazdasági válság az csak úgy magától van? Gondol egyet a tőzsde és aszongya hogy én most bekrepálok. Az irányítja a tőzsdét akinek a legtöbb pénze van, és az akasztja a legnagyobbat a válságon, aki előidézi.
És ne Oprah-val gyere már nekem, közelébe nincs a vagyona az igazán nagy játékosokénak, nevetségesek vagytok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!