Bill Gates Zsidó?
Nem az
pedig eddig azt hittem róla :D
Nem, magyar!
Legalábbis a dédanyja...MINDENKI magyar, hiába:)
"Szerinted a gazdasági válság az csak úgy magától van? "
Igen, a gazdasági válság a kapitalizmus alapvető jellemzőiből adódik. 1825 óta, amikor elérte azt a fejlettségi szintet hogy minden fellendülés magában hordozza az eljövendő válság okait, rendszeresen bekövetkezik. Ezt mostanában nem tanítják az iskolában? Az én időmben (20 éve) még igen.
"Igen, a gazdasági válság a kapitalizmus alapvető jellemzőiből adódik. 1825 óta, amikor elérte azt a fejlettségi szintet hogy minden fellendülés magában hordozza az eljövendő válság okait, rendszeresen bekövetkezik."
Kamu
OFF
18:45
jól értem,h.szerinted csak a zsidók és egyéb pénzvilágban mozgó bírvágytól túlfűtött fejesek tehetnek a válságról,és mi szegény,ártatlan,alázatos,nyomorgó emberek szenvedjük meg az ő tetteik következményeit?
huhú,de messze vagy az igazságtól....az élet(főleg a gazdaság)messze nem is egyszerű...ami most van,azt szépen közösen hoztuk össze,a kapzsi,hitelfüggő,"mindig több és több kell bármi áron" szemlélettel..
Te,én és mindenki más...Ne ringasd illúziókba magad,és főleg ne ítélkezz meggondolatlanul.Hiába esik jól hárítani a felelősséget(és nem is mondom h.egy szemernyi igazság sincs abban amit mondasz)akkor is tény,h.a gazdaságnak mind részesei vagyunk.Tehát a mostani helyzet nem varrható csak bizonyos rétegek nyakába...(legyen ez akár politikai,vallási,faji réteg)..
Egy ilyen igazságtalan világban ahol a felső 10% birtokolja a vagyon 90%-át, és fordítva, biztos már mindenki ugyanúgy felelős az ilyen dolgokért, ne fárassz már hülyeséggel.
Valószínű hogy illúzióba ringatom magam, mert nem vagyok képes elfogadni hogy felelős vagyok a válságért? Hát elárulom hogy én pl soha életemben nem vettem fel hitelt.
Szerintem nem véletlenül ilyen sz@r a világ, nagy befolyása van ebben a legfőbb politikai és pénzhatalommal rendelkező köröknek, szerintem ennek felismerése nem illúzióba ringatás...
érdekes elméleteket olvasok, hogy becsületesen, vagy nem becsületesen szerezte-e :)
mindkettőképpen meg lehet gazdagodni...egyébként az ilyen szűk látókörű agyhalottaktól szoktam megkérdezni, hogy hogyan működik a gazdaság, mi a pénz stb., és persze halvány lila gőzük sincs, mi is valójában...akkor ennyire gyíkok a pénzügyekben egyesek, miért hiszik, hogy tudják a becsületes/nem becsületes kérdésre a választ?
Miért mindig a tudatlanokat hallom pofázni!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!