Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A vatera küld emailt vagy...

A vatera küld emailt vagy üzenetet, hogy mennyit kell fizetnem nekik?

Figyelt kérdés

Nemrégtől vaterázok,saját dolgaimat teszem csak fel,1-2 ezres értékek.

Nem emelek ki semmit,csak az 5 forintos feltöltési dij van,és az eladás 6%-a.

Még nincs kiszámlázott semmim.

Küld majd erről valami értesítést?

Banki átutalást jelöltem be .

Milyen időközönként küld,vagy összeg után?

2013. ápr. 24. 15:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Azt, hogy milyen periódusonként, azt nem tudom. De küldenek emailt, egy részletes számlával, és végösszeggel, határidővel. Én elég véletlenszerűen szoktam kapni.
2013. ápr. 24. 15:09
 2/5 anonim ***** válasza:

általában akkor számláznak, ha 300 Ft-ot meghaladta már a számlád, de ugye az első körben ebből lejön a 100 Ft, amit elutaltál a hitelesítés miatt

küldenek mailt, majd küldenek ismét egy emlékeztetőt 1 nappal a számla letelte előtt is

2013. ápr. 24. 15:15
 3/5 A kérdező kommentje:

De ugye nem 300Ft-onként számláznak?

Mert az elég vicces lenne ha kérnék kiemeléseket,aminek darabja többszáz forint...

De akkor majd szólnak,nem nekem kell nézegetni.

2013. ápr. 24. 15:24
 4/5 anonim ***** válasza:

nyilván ha jutalék magasabb, akkor nem 5 e-mailt fogsz kapni 300 Ft-onkénti fizetni valóval

azt akartam írni ,hogy amíg a tartozásod ne méri el a 300 Ft-ot, addig nem számláznak

így érthetőbb?

2013. ápr. 24. 16:31
 5/5 A kérdező kommentje:

Azt értem,hogy ha 1 nap pl 950Ft-al jövök nekik (1-1 kiemelés 4-500Ft is lehet,plussz sikerdij),akkor azt egybe megkapom.

De ha pl keddem megvesznek két terméket,feltöltési+kiemelés+sikerdij 320Ft, csütörtökön ugyanez,majd pénteken is,akkor ugye nem küldenek hármat?

Tehát a gyakoriságra vagyok kiváncsi.

2013. ápr. 25. 07:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!