A Vatera oldalán egy ilyen 'üzenetet' kaptam, (nem levélbe) hanem kiírta az oldal! Ez mit jelent?
"A keresett aukciót átmenetileg felfüggesztettük az aktív kínálatból, mivel a meghirdetés módja nem felelt meg a szabályoknak. Amint az eladó elvégzi a megfelelő módosításokat, a termék ismét elérhető lesz."
Mik ezek a "megfelelő módosítások"? Volt egy 4.000-es számlatartozásom, mert sokáig nem voltam az oldalon, ezt be is fizettem dec 20 körül, rá 1-2 napra.. most január elején raktam fel 4 terméket, úgy ahogy előtte szoktam és a fenti üzenetet kaptam, számlatartozásom nincsen, azt ugye látnám! Mi a teendő ilyenkor?
Nem látom a termékeimet se, csak a módosítandók fülre kattintva! Itt egy link, a 2. részét a képnek sosem töltöttem ki, vagy már ez lenne a baj?
Nem megfelelő a hirdetésed.
Nekem akkor írták ezt, amikor beírtam a hirdetésembe, hogy az ebay-en pár ezerért lehet alkatrészt kapni. Kitöröltem az ebay-t és kész.
Valamilyen szabálytalanság van a hirdetésnél. Nézd át, és módosítsd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!