Mit lehet tenni, ha vaterán licitált terméket nem kapom meg?
Elolvastam a visszajelzéseket. Sikeresen licitáltam, elutaltam az összeget, azóta várom a csomagomat. Eltelt 1 hónap. Rengeteg sikertelen kapcsolatfelvétel. Vaterán negatív visszajelzést tettem. Közben a felhasználó inaktív lett (vajon önszántából...???)
Nem az ezerpárszázas termékről van szó, hanem a becsületről....
így van, sajnos pár ezer Ft-os tétel esetén mindenki csak lesajnálóan bólogat. Semmit sem tudsz tenni, sajnos ez van.
Becsület... ezt a szó rémlik valahonnan, még a XX. századból.. Mintha egy régi könyvben olvastam volna. Tudja valaki mit jelent?
Becsület: fn, régies étel elnevezése mely burgonyából illetve lekvárból készül. Szinonimája a pötsmácsik.
Egy rendőrségi feljelentést lehet próbálni ha gondolod, lehet hogy sokan csatlakoznának. Vatera fórumon érdemes nézelődni.
utolsó: nem, nem ő volt. De sajnos előre nem lehet kiszűrni, hogy ki fogja megtenni... Legyen boldog a pénzemmel, nem alacsonyodom le az ő szintjére ;)
Csak benned marad, hogy megteheti ezt más sokkal nagyobb összeggel is :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!