Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni, ha vaterán...

Mit lehet tenni, ha vaterán licitált terméket nem kapom meg?

Figyelt kérdés

Elolvastam a visszajelzéseket. Sikeresen licitáltam, elutaltam az összeget, azóta várom a csomagomat. Eltelt 1 hónap. Rengeteg sikertelen kapcsolatfelvétel. Vaterán negatív visszajelzést tettem. Közben a felhasználó inaktív lett (vajon önszántából...???)

Nem az ezerpárszázas termékről van szó, hanem a becsületről....

2013. ápr. 24. 13:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Bele lehet torodni.
2013. ápr. 24. 13:58
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

így van, sajnos pár ezer Ft-os tétel esetén mindenki csak lesajnálóan bólogat. Semmit sem tudsz tenni, sajnos ez van.

Becsület... ezt a szó rémlik valahonnan, még a XX. századból.. Mintha egy régi könyvben olvastam volna. Tudja valaki mit jelent?

2013. ápr. 24. 14:10
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Becsület: fn, régies étel elnevezése mely burgonyából illetve lekvárból készül. Szinonimája a pötsmácsik.

Egy rendőrségi feljelentést lehet próbálni ha gondolod, lehet hogy sokan csatlakoznának. Vatera fórumon érdemes nézelődni.

2013. ápr. 24. 15:00
 4/6 anonim ***** válasza:
Dettó így jártam a héten ... Monster high babával ... Sokunkat átvert az illető járnak folyamatosan a rendőrségre . Esetleg téged nem toymania vert át ?
2013. ápr. 26. 09:03
 5/6 A kérdező kommentje:

utolsó: nem, nem ő volt. De sajnos előre nem lehet kiszűrni, hogy ki fogja megtenni... Legyen boldog a pénzemmel, nem alacsonyodom le az ő szintjére ;)

Csak benned marad, hogy megteheti ezt más sokkal nagyobb összeggel is :(

2013. ápr. 26. 14:11
 6/6 anonim ***** válasza:
Így igaz ,és sajnos hiába jelented fel a pénzednek már lőttek,és ezzel nem vagy kisegítve :/
2013. ápr. 26. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!