Vettél úgy meg a teszveszen terméket a babának, hogy pár fillérért sikerült, mert nem licitált utánad senki?
Én nyertem 1 Ft-ért vadiúj baba rugdalózót. Komolyan.
De csak ruhákat érdemes, szerintem. Pl. néztem testvérfellépőt, most az kéne nekünk nagyon. Hát, 2-3000 Ft-tal árulják olcsóbban, mint az újat. Ha rájön a postaköltség, már nem éri meg. Így van a játékokkal is, meg azokra sokan licitálnak. Szerintem ruhát ki lehet fogni. Inkább ruhacsomagra licitálj, mert akkor jobban megéri, a posta marha drága.
Én fent vagyok a vaterán és a tesz-vesz-en is, korábban eladóként (főleg bébiruhákat árultam), most már inkább vásárlóként. Az a tapasztalatom, hogy ki lehet fogni szép bébiruhákat kedvező áron.
Az 1 Ft-os ill. nagyon olcsó aukciók lehetnek becsapósak, figyelmesen el kell olvasni mit ír az eladó, mert sok esetben annak oka van amiért annyira olcsón adja. (pl:hibás a ruha)
Szép, márkás, nagyon jó minőségű ruhákat tudtam már venni több alkalommal. Csak sokat és sokszor kell nézegetni az oldalt, hogy ráakadj a megfelelőre!
Sok szerencsét hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!