Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vettél úgy meg a teszveszen...

Vettél úgy meg a teszveszen terméket a babának, hogy pár fillérért sikerült, mert nem licitált utánad senki?

Figyelt kérdés
úgy értem hogy 10ft ért vagy 200ft ért lictáltál, és megnyerted?
2009. nov. 13. 22:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én Vaterázni szoktam és bár nem a babámnak, de magamnak nyertem nemrég egy nadrágot 101 forintért :)
2009. nov. 13. 22:06
 2/12 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de ezeket a kérdéseket miért itt teszed fel? Ez nem babás kérdés!
2009. nov. 13. 22:06
 3/12 A kérdező kommentje:
hm mert a babámnak akarok venni, és arra vagyok kiváncsi hogy babás dolgokban milyen terméket kaptál meg leginkább a teszveszen. ha máshol teszem fel a kérdést olyan válaszol aki nem babás rucikat nyert. engem meg az érdekel és hogy milyen fajtát milyen állapotút. na ezért.
2009. nov. 13. 22:18
 4/12 anonim ***** válasza:

Én nyertem 1 Ft-ért vadiúj baba rugdalózót. Komolyan.

De csak ruhákat érdemes, szerintem. Pl. néztem testvérfellépőt, most az kéne nekünk nagyon. Hát, 2-3000 Ft-tal árulják olcsóbban, mint az újat. Ha rájön a postaköltség, már nem éri meg. Így van a játékokkal is, meg azokra sokan licitálnak. Szerintem ruhát ki lehet fogni. Inkább ruhacsomagra licitálj, mert akkor jobban megéri, a posta marha drága.

2009. nov. 13. 22:22
 5/12 anonim ***** válasza:
Speciel en ebay-ezni szoktam es idaig 8-bol hatszor vittem el kikialtasi arert(1-3 fontig),hasznalt es uj dolgokat vegyesen.
2009. nov. 13. 22:34
 6/12 anonim ***** válasza:
utolsónak.az mi,leírnád pontosan?
2009. nov. 14. 07:22
 7/12 anonim ***** válasza:
Igen,már babámnak is sok mindent,és magamnak is,meg a család többi tagjának is:)
2009. nov. 14. 07:43
 8/12 anonim ***** válasza:
ebay.co.uk vagy global.ebay.com ugyanolyan mint a tezsvesz csak kulfoldi,de en nagyon szeretem.
2009. nov. 14. 08:44
 9/12 anonim ***** válasza:

Én fent vagyok a vaterán és a tesz-vesz-en is, korábban eladóként (főleg bébiruhákat árultam), most már inkább vásárlóként. Az a tapasztalatom, hogy ki lehet fogni szép bébiruhákat kedvező áron.

Az 1 Ft-os ill. nagyon olcsó aukciók lehetnek becsapósak, figyelmesen el kell olvasni mit ír az eladó, mert sok esetben annak oka van amiért annyira olcsón adja. (pl:hibás a ruha)

Szép, márkás, nagyon jó minőségű ruhákat tudtam már venni több alkalommal. Csak sokat és sokszor kell nézegetni az oldalt, hogy ráakadj a megfelelőre!

Sok szerencsét hozzá!

2009. nov. 14. 14:00
 10/12 anonim ***** válasza:
sokat vásárolok ott,de inkább azt az eladót részesítem előnybe akitől esetleg egyszerre tudok több dolgot venni,igy a postaköltség olcsóbb.egyébként nagyon meg kell tanulni licitálni,ennek van egy kis pszichológiája is.mert nem mindegy mikor mit teszel.de azt nem árulom el én hogy szoktam,mert akkor nem leszek sikeres.rengeteg dolgot vittem már el mások orra elöl.ő nem örült,de ez egy ilyen oldal.
2009. nov. 14. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!