Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ki tudna segíteni mondjuk...

Ki tudna segíteni mondjuk anyagiakban?

Figyelt kérdés
Valaki tudna nekem segíteni, A férjem elhagyott minket egyedül nevelem a kisfiamat gyed-ből ami nem tul sok, most viszont nagyon kéne a segitség tud valaki segiteni akármiben! Hova forduljak? Nem családsegitő vagy ilyesmi mert Ők csak széttedték a kezüket, hogy a gondokat meg kell oldani!
2009. szept. 24. 15:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát szerintem menj dolgozni a kisgyerekedet pedig rakd be bölcsibe..sok egyedülálló szülő van, sajnos meg kell birkoznod ezzel...ja és családsegítőnél nem értem hogy zavarhattak ..nálunka szomszéd elmaradt rezsijét mind kifizették..pedig mindkét fia bőven nagykorú...
2009. szept. 24. 16:44
 2/3 anonim ***** válasza:
ja elfelejtettem odaírni:aput mindenképp pereld be gyerektartás miatt!!!
2009. szept. 24. 16:44
 3/3 anonim válasza:
Érdemes bemenni a polgármesteribe is, adnak ilyen gyorssegélyt stb, meg hát talán valami bővebb felvilágosítást.
2009. szept. 24. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!