Ki tudna segíteni mondjuk anyagiakban?
Figyelt kérdés
Valaki tudna nekem segíteni, A férjem elhagyott minket egyedül nevelem a kisfiamat gyed-ből ami nem tul sok, most viszont nagyon kéne a segitség tud valaki segiteni akármiben! Hova forduljak? Nem családsegitő vagy ilyesmi mert Ők csak széttedték a kezüket, hogy a gondokat meg kell oldani!2009. szept. 24. 15:31
1/3 anonim válasza:
Hát szerintem menj dolgozni a kisgyerekedet pedig rakd be bölcsibe..sok egyedülálló szülő van, sajnos meg kell birkoznod ezzel...ja és családsegítőnél nem értem hogy zavarhattak ..nálunka szomszéd elmaradt rezsijét mind kifizették..pedig mindkét fia bőven nagykorú...
2/3 anonim válasza:
ja elfelejtettem odaírni:aput mindenképp pereld be gyerektartás miatt!!!
3/3 anonim válasza:
Érdemes bemenni a polgármesteribe is, adnak ilyen gyorssegélyt stb, meg hát talán valami bővebb felvilágosítást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!