Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Átvertek az Expresszen, mit...

Átvertek az Expresszen, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sajnos sikerült egy mocsoknak átvernie, 48 ezer forint értékű telefon "rendeltem meg" előre utalással fizettem, azonban semmit nem kaptam, nem is válaszol semmire az eladó!

Az átutalás mint utólag kiderült abakoosz redszerén keresztül ment, szóval gondolom hogy ott is kamu adatokkal regisztrált, onnan meg ki tudja hova utalta át a pénzt!

Gondoltam még az IP-cím lenyomoztatására, de informatikus ismerősöm azt mondta hogy az ilyen dörzsölt retkek egy étterem stb. free wifijét használják a hirdetés feladására és a levelezésre, ezesetben le lehet nyomozni az IP-t? A rendőrség le tudja egyáltalán? Semmi nyom nincs amin el lehet indulni! Okoskodók kíméljenek!

2013. ápr. 15. 15:41
 1/5 anonim ***** válasza:
ismerősöm járt így, bottal ütheti a nyomát ... a rendőrség megtalálta a pácienst, de abból neked nem lesz pénzed
2013. ápr. 15. 15:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Azért tegyél feljelentést, mert hátha elkapják és történik valami. Különben vérszemet kap és tovább csinálja.
2013. ápr. 15. 15:54
 3/5 anonim ***** válasza:

Én feljelenteném,mert előbb utóbb meglesz,és nem ver át másokat is.

Te meg megtanultad,hogy soha nem fizetünk előre,csak utánvéttel,ha megnézted,hogy mi van a dobozban.

2013. ápr. 15. 15:54
 4/5 anonim válasza:
én két éve jártam így. pont az expresszen. 30-at utaltam át. bementem a rendőrségre, kb egy évig tartott a "nyomozás".. aztán kb. az összeg felét kellett volna kifizetnem volna a behajtónak, hogy visszakapjam a pénzemet.. nem volt felesleges 15ezrem ezért ennyi volt.. buktam 30-at..
2013. ápr. 15. 16:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is megszívtam már így. Elutaltam a pénzt, azt küldött egy levelet hogy utaljak még különben nem küldi a vett terméket. Mondom neki anyád, fel is jelentettem. Őt elfogták, pénzt meg nem láttam viszont. Utólag kiderült hogy 18 embert vert így át, és abból csak 5en tettünk feljelentést...
2013. ápr. 15. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!